שלום, פיענוח נעים.

שלום, פיענוח נעים.

אני בת 22 כותבת ביד ימין הייתי רוצה שתנסו לפענח את כתב יד שלי כדי שאני אדע איזה תחום לימודי או מקצועי מתאים לי.

אריק!

New member
הצבע הכחול הכהה

משקף את עומק החום והרגש, האהבה והנתינה, התקשרות רגשית ודאגה ומסירות מכל הנשמה והלב. חורה לך כאשר מישהו אחר יעשה זאת בהתייחסות טכנית, כאילו זו חובה עבודה שיש לעשות, דבר שמרויחים עליו. כל נשמתך ונפשך יתקוממו כנגד הטפול היבש חסר תשומת לב. הטאקט ושמירת מוסכמות יעדנו זאת. חוץ מזה את נראית לי חכמה, רואה תמונה רחבה, מצפה וזה לא מוגזם להערכה כנה, ושונאת צרות עין/כפיות טובה. זה תוצאה של בית חם שממנו ניתן לשאוב עידוד ותמיכה במשבר, גם סיוע ממשי כספי אני זז. הכוונה מקצועית זה לא המקום, מצד שני מקצועות של ראש + קשר עם אנשים, סיוע, טפול. וטרינריה ? צריך יותר אנשים כמוך במדינה והכל יהיה בסדר. אריק.

עטרה ב ט

New member
מלבד הדברים של אריק מאוד קשה

לראות, הקובץ גדול מדי. בגדול, נראה לי שטוב לך עם ילדים או חיות כמו שאריק אמר, אבל יכול להיות שגם בדברים ריאליים, או ליתר דיוק, בתוך תחום האנשים, במקום ריאלי. (למשל יותר עדיף פיזיותרפיה על טיפול בתנועה).

תודה

אני מאוד רגישה ואוהבת לעזור (לכל מי שצריך). אם תוכל להגיד לי איך ראית את האופי שלי.

אריק!

New member
הייתי אומר לך אבל עכשיו אני בהתקפת

צחוק מהסוחרת שיש לי בבית. הבת שלי ( 11 ) אוספת ג´אנק מהבית, צמידים, מוזהבים ומוכרת את זה למי שקונה. אתמול עשתה 40 ש"ח ( אסטראל שתתפוצץ ) עכשיו לקחה ארנק שלפני שנה קנתה ומתייעצת אתי בכמה למכור. אמרתי לה שלדעתי לא כדאי למכור אבל אם היא רוצה.. וכמה תקחי שאלתי? 30 ש"ח, כמה זה עלה לך? 25 ענתה לי, אה, זה עלה לך לפני שנה 30 ועכשיו, משומש ב 25. היא: כן מה אתה חושב, אני לא צריכה להרויח משהו. זו רק ההחלה. הלכה והגתה מבצע, והיא כשהיא מחליטה משהו היא עקשנית פרד עד שהיא משכנעת ורותמת את כולם. כל מי שיקנה אצלה ב- 30 ש"ח מחרוזות ותמונות ישנות וצעצועים, ויוסיף 20 ש"ח יקבל גם נתוח גרפולוגי מאבא שלה. את ה - 20 היא תיתן לי. הלכה ולקחה דפים, ורשמה תנאים והחתימה אותי שידעו שאני עומד מאחוריה, ועטים ודפים והיא בתנועה יחד עם החברה שלה לאזור המכירות. היא הדגישה בפני שאני לא יעז לעשות שום בדיקה לפני שישלמו לה את 50 השקל. כדרכה של אופרת הסבון של אסטראל בערב אדווח לכם בכמה כסף היא מכרה וכמה בדיקות הגיעו אלי. אריק - עוסק בכסף הגדול.

למעלה