שלום פורום...

שלום פורום...

אני בן 21 טפוס טוב כמו כולם רוצה קשר ומרגיש שיש לו המון מה לתת. אבל הבעיה שאני גם אני די בישן מה שגורם לי לא לגשת לבת ולהתחיל איתה. הבעיה זה שאני מכיר די הרבה בנות אבל דרך האינטרנט יש מצבים שאני יוצא עם 3 בשבוע. הבעיה זה שרוב הפעמים אני מתאכזב תמיד אני אומר לי שאני לא נפגש עם בנות שאין להן בתמונה אבל תמיד זה לא מחזיק. מה גם שאני לא רוצה להתפשר על הבחורה שלי. כי היו כמה שרצו קשר אפילו מאוד אבל לא הרגשתי שזה זה ולא רציתי סתם להתפשר. אני מרגיש כבר שאני עובר כל כך הרבה בנות בתקווה שאולי פעם תיפול עלי ה-בחורה שאני מחפש. סתם רציתי להעביר רגשות לדף..אמ.. לאינטרנט אז לילה טוב לכם :)

אורמור

New member
אז ככה רומנטיקנצ´יק...../images/Emo99.gif

נראה לי שהסתחררת מהאפשרויות שהאינטרנט מציע ולצאת עם שלוש בנות בשבוע יכול בהחלט לבלבל.. אתה לא צריך להתפשר, אתה צריך לבחור. אבל כדי שתוכל לבחור אתה זקוק לנתונים, נתונים לא צוברים בפגישה אחת.. אתה נשמע כשם דגש מהותי על טיב המראה <דיברת על תמונה>.. ואם אני מבינה היטב אז גם האכזבות שלך נובעות מטיב מראה העלמות השאלה היא אם לא הרמת רף ציפיות גבוה מידי בתחום הזה כי נדמה לך שהאינטרנט מספק ים אופציות.. לעניות דעתי מה שעלייך לעשות זה להאריך מעט בשיחות עוד בשלב הצאט, לנסות לאתר את אותה אחת שמכילה את מה שאתה אוהב בתחום המהות ואז לעבור למפגש, לנסות לראות אותה גם מתחת לקליפה החיצונית ולא לחפש את מיס תבל כי היא לא מסתובבת באינטרנט, היא עסוקה בלהדוף מחזרים..
להסתפק במראה נעים שלא מעורר דחיה, ולתת צאנס לכל מערכת. מילת הקסם היא "סבלנות".. אם כי אולי בגילך המילה הזאת נשמעת כמו מילה בשפה זרה.. שיהיה לך בהצלחה.. אור

זה לא שחשוב לי רק המראה...

הקטע זה שאני מנסה להוציא את הקשר מהאינטרנט כמה שיותר מהר ולעבור לטלפון. הבעיה זה שקרו לי מקרים שדברתי הרבה זמן בטלפון ויתאהבתי באופי של הבן אדם מאוד אבל שופגשנו הכל ירד. כי בכל זאת אם אין משיכה אז זה לא זה.. עד כמה שהבן אדם מקסים. אני גם אחד שיודע כבר בדקה הראשונה של הפגישה אם זה זה או לא. אולי אני באמת מצפה יותר מדי למצא באינטרנט...

אורמור

New member
אין מה לעשות..זה הסיכון המקצועי..

לא להתיאש.. היא תבוא <עם פיג´מה היא תבוא> ס-ב-ל-נ-ו-ת .....דיאבלו..ואם ביום שלישי לא בא לי לגלוש זה יום טוב לחתונה?? תשאל את האוראקל..בחייאת.. CU על המדרגות
אור

דיאבלו

New member
תלמד ממני ומאורמור

אנחנו לא ראינו אף פעם אחד את השנייה ובכל זאת קבענו להתחתן תלמד ותפנים

אטיוד5

Active member
בגיל הזה ....

רוב החתיכות לא צריכות את האינטרנט. אבל אם בכל זאת באינטרנט אז יש לי רעיון בשבילך: http://www.jdate.com יש שם פנויות עם תמונות. ויש לי שאלה: זאת ביישנות או הפחד מ"לא". או שזה אולי אותו דבר?

אז למה להכיר דרך האינטרנט?

כלומר יש יתרונות להיכרות דרך זו, כי אתה נחשף קודם כל ברבדים הפנימיים יותר שלך, ורק אח"כ ברובד החצוני. אבל אם אתה לא משתמש באינטרנט כדי להכיר את העלמה(ולא במובן של תמונה, או כמה היא שוקלת) אלא באמת להכיר אותה -אז בעצם מה היתרון של המדיה? זהו רק חסרון! מחוץ לאינטרנט, אתה קודם רואה...ואז שהיא פותחת את הפה,אתה לפעמים רואה שאין לך על מה לשוחח איתה בכלל. אז תחליט מה יותר חשוב לך כיום. אבל משהו אחר שכתבת הרים אצלי גבה, אתה מחכה שתיפול עליך מישהי נכונה? כי עלמות (נכונות ושלא נכונות) לא ממש קשורות למערכת המשקעים ולא נופלות משמיים. אם תשקיע ביצירת קשרים, בסוף תמצא את ה"נכונה" עבורך. גם ביישנים מוצאים, ואפילו אני מכירה כמה ביישנים שהתחתנו בסוף.

למעלה