שלום פורום

HaVocMan

New member
שלום פורום

שלום פורום, קוראים לי אריק ואני לומד בדה שליט ביב'. 5 יחידות מחשבים. כולם שמנים, רק יאן מסרב להודות בזה...

asi man

New member
איזה הפתעה!!!

הנה א(רררררררררררררררררררררר)יק הגרוזיני הדגול

HaVocMan

New member
לא מדוייק אסף

אני לא גרוזיני כי הראש שלי עגול ולא מרובע ולפי איך שאני מבטה את השם שלי אין בו אפילו "ר" אחת... דרך אגב, איך אני מוסיף חתימה להודעות שלי?

iknow

New member
חתימה-> דרך הכרטיס האישי

ואתה צודק כמו שאתה מבטא את השם שלך אין בו אפילו "ר" אחת

s h o o f

New member
אררריק (אוררררררר)

מה אתה משחק אותה יה לא יודע לדבר אחד... ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

iknow

New member
כן

אני גיליתי את הפורום הזה היום(כמו המון אחרים) אבל מה? פורום רחובות שבו כותבים אנשים מרחובות זה לא איזה פורום מקצועי שבו כותבים רק על נושא אחד וזהו זה פורום של החבר'ה מרחובות (חבר'ה בואו בהמוניכם...)

PePener

New member
נחמד מאוד, יש עכשיו אנשים בפורום

אני רואה שגם כולם השתלטו על אומנות השרשור (חוץ מדני כמובן, שמתעקש להוסיף הודעה חדשה כל פעם שהוא כותב כמה מילים).

DannyV

New member
מה הקשר???????

זה שפעם אחת פתחתי הודעה חדשה אתה מתחיל לזיין את השכל מה נסגר איתך פיטר????

PePener

New member
איזה כעס איזה כעס

אני מסקש להרגע, זה היה יותר מפעם אחת, וקצת הומור לא הזיק לאף אחד

למעלה