שלום פורום :)

שלום פורום :)

יש לי שאלה, אולי היא לא תהיה כל כך ברורה, אבל אני אשתדל. אנשים שמעשנים (באופן קבוע), ממלאים את הזמן שלהם ומעבירים אותו בסיגריות. אנשים שלא, מעבירים את הזמן אולי באוכל, או בדברים אחרים. הפסקתי לעשן לפני חודש ומשהו, ועד עכשיו לפעמים אני מרגישה שנורא חסר לי. חילקתי את הסיגריות לסוגים, סיגריות חובה (כאלה שבאות אחרי או בזמן פעילות מסויימת), סיגריות שעמום, כאלה שנועדו להעביר את הזמן. אני מרגישה שאני יכולה גם בלעדיהן, אבל כל הזמן יש בי איזשהו צורך למשהו... עכשיו השאלה שלי היא, כשזה לא זמן אוכל (נגיד אני שבעה), או זמן לכל צורך פיזי מוגדר, האם זה טבעי להצטרך משהו? האם צריך להרגיל את הגוף לא לקבל כלום (מבחוץ כלומר, ולהיעזר בקבלת דברים מבפנים)? או שבכלל לא צריך להילחם בזה ואפשר פחות לתכנת את הגוף... אני באמת לא יודעת. מקווה שהשאלה ברורה... שבת שלום!
דינה

לא כל כך הבנתי ../images/Emo9.gif

יש לך עדיין צורך כלשהו, אבל את לא רעבה, ולא רוצה לעשן....ואת בעצם לא יודעת מה לעשות עם הצורך הזה?

מניפולציה #234: "אני מרגישה"

זה שאת מרגישה משהו.. לא עושה אותו נכון. כמה פעמים בחיים שלך הרגשת דברים ואז גילית שהם שטויות במיץ? זה בגלל שרגשות הן בסך הכל.. תגובה - למחשבה. מה שאת חושבת.. זה מה את מרגישה. הן לא אומרות שום דבר, הן לא מדד לכלום, הן לא מביאות צורך, הן לא מביאות דרישה של הגוף, הן לא מביאות אינטואיציה.. כלום! הן זבל
התירוץ הכי גדול שאני הייתי צריך להתמודד עם עצמי איתו זה שהייתי אומר לעצמי כל החיים "אבל מה לעשות ככה אני מרגיש". אין לך מושג כמה שנים זה תקע אותי.. המשפט המטופש הזה. מה שיש לי להגיד לך זה .. תתגברי על זה! אז מה אם את מרגישה "צורך". זה סתם מחשבה שהכנסת לעצמך והרגשות מאשרים לך את המחשבה הזאת. את לא צריכה את זה, ותאמיני לי במאה אחוז שהגוף שלך לא דורש עישון, לא אלכוהול, לא סמים.. זה הכל בראש שלך, במחשבות. והגיע הזמן לקחת עליהן שליטה ולהיות הבוס! בהצלחה.

למעלה