שלום פורום

B r u l e

New member
שלום פורום

חזרתי אליכם מהצפון הרחוק עם חוויות גסטרונומיות ואישיות מגוונות ורבות. אני נורא עייף אז אני הולך לישון. כמה נקודות שאפרט עליהן בקרוב: 1. הצימר של אבי (aviro) מדהים והביקור היה חוויה אמיתית. אני ממליץ באמת מכל הלב להגיע לצימרים האלה למי שמתכנן טיול באזור (אני אפרט עוד). 2. הארוחה הכי טעימה שאכלתי בטיול היתה ארוחת הבוקר של אבי בצימר, גדולה מגוונת טרייה וטעימה. 3. שלו ביער- יש לי סיפור שלם, הבאטם ליין הוא שמאד לא נהנתי (מצטער ליטוש). 4. עוד סיפורים על בית קפה בזכרון ומסעדה מזרחית. מה אוכלים בנהריה? סיפור. 5. חוויות נוספות ממעללי בטיול. כל זאת ועוד בקרוב. רציתי שוב להודות לאבי על האירוח בצימר, היה ממש כיף והצימרים מקסימים. תודה.

ברולה שמחה שנהנית אבל אני שלחתי

לך מסר עם פרטים על בוקי ברמות ואפילו לא טרחת להגיב לי נעלבתי קצת מצד שני יוצאת מנקודת הנחה שאפילו לא הספקת לקרוא

aviro

New member
תודה ,תודה,ושוב תודה

תודה מאוחרת קצת,וזאת בגלל הקצב של התגובות שנכתבו אחריך,רק הבוקר ירדתי עד לתחתית המסך שלי וקראתי את רשמיך,תגובתך הוסיפה לי עוד ק"ג או שניים,וכמו שאתה ראית אותי אני צריך עכשיו להתאמץ פעמים גם להוריד את אותם קילוגרמים שממילא עודפים אצלי,וגם כדי להצדיק את ההמלצות שלך לבאים אחריך. שוב תודה ולהתראות

liti

New member
ממתינה לפירוט על הצימר...

וברגע שתפרט, מבטיחה הפתעה לחברי הפורום!

למעלה