שלום פורום

שלום פורום../images/Emo13.gif

כמה שאלות ברשותכם. אני מנגן מוזיקת כליזמר.את ארבעת הדיסקים האחרונים שלי עשיתי לבד בבית עם טאסקאם 564.העבודה שלי מתבצעת כך.אני בונה את הפלייבק בעזרת מקלדות ומכונת תופים (PSR2000 של ימהה.מכונת תופים BOSS770.ו SOLTON KETRON X1 בתוספת פלאש אוריינטאלי)על הפליי בק אני מעלה שני ערוצי קלרינט. ניסיתי את הNuendo 2. לא התלהבתי במיוחד.דווקא בהתחלה כן.בהמשך זה הפך קצת למסורבל. ועכשיו לשאלות ברשותכם. האם אני אוכל לקחת מקצב אוטומטי של ימהה או SOLTON,ל"העתיק" אותו לריזון ולהחליט היאך ישמע כל אחד משמונת הערוצים של הלופים האוטומטיים,לקבוע את הסאונד את האפקטים וכולי ולפרוס את הליווי על 8 ערוצים כמו שזה מופיע במקלדות האוטומטיות שברשותי? האם על הערוצים שאני אקליט תהיה לי תמיכת אוידיו של שני ערוצי קלרינט אקוסטי? מהיכן מיובאים הסינטים והסמפלרים של ריזון? הם מדמים את רולנד? אקאי? ימהה וכולי או שהם משתייכים לקטגוריה בפני עצמה? האם כמו בNuendo 2 ההקלטה היא באיכות של 24 ביט או שהרעיון כאן שונה? האם כדאי לקחת תוכנה שלמעשה נועדה למוזיקה אלקטרונית עכשוית לנסות לחטט בה ולמצוא הדמיות עתיקות של טרומבונים,חצוצרות,כינורות ושאר סאונדים שיוצרים הדמיה "עתיקה"? האם לתוכנה ששוקלת כ"כ הרבה יספיק כרטיס קול ברמה של DELTA44? האם אני צריך מקלדת שליטה נפרדת או שמא אני אוכל לחבר בMIDI את המקלדות שברשותי והדבר יספיק? אם בכל זאת העסק ילך ואני אערוך את הקטע האלקטרוני בריזון יש מצב לייבא אותו לאחר מכן לNuendo 2 ולהוסיף שם את הקטעים החיים והאקוסטיים?האם יהיה צורך בכך? יש לי עוד כמה וכמה שאלות.בנתיים אני אסתפק בזה.
לעונים

solokkhz

New member
שלום לך

בריזון אין אפשרות להקליט ערוצי אודיו הסינטים של ריזון עומדים בפני עצמם ואתה יכול לשמור פריסטים של סאונדים שאתה בנית בריזון בקשר לסימפולים: ישנם שני סמפלרים ומכונת תופים אחת בריזון שעליהם אתה יכול לעלות כל סמפל שמתחשק לך כאשר הוא ב wav, אתה גם יכול לבנות קיטים של תופים וקיטים של סימפולים ולשמור אותם לדעתי הדרך שלך להשתמש בריזון היא לעלות אותה בקיובייס בתור vst instrument ולהשתמש בה לפלייבקים אני מקווה שעזרתי

למעלה