שלום פורום יקר

גברידני

New member
שלום פורום יקר

יש לי שאלה , אני אוהבת להכין מזוזות מעץ ורציתי לדעת מה מותר/ אסור לשים על המזוזה כמו פרחים חיות וכו' מצרפת לכם קצת דוגמאות מהמזוזות שאני יוצרת המון תודה למשיבים

המזוזות יפיפיות../images/Emo45.gif

לעניות דעתי חוץ מפנים של אדם, אפשר לאייר כל דבר על מזוזות. המזוזות שלך מקסימות! בהצלחה,

אילנה ברוכה הבאה לפורום

המזוזות יפות מאוד תענוג לראות אותם. לגבי השאלה מה מותר? ומה אסור? אני לא פוסק אבל נהוג כל מני מוטיבים יהודיים כמו "שדי" "שומר דלתות ישראל" פרחים לפי דעתי מתאים לחדר של בנות, לחדרי ילדים משהו אולי משבו אחר. מצד שני יש להקפיד על מקום לקלף. את מוזמנת להציג כל עבודההסיגנון זה. השבוע סיימתי מזוזה מעץ זית בסיגנון אחר. אולי גם לאחרים יש עוד רעיונות נשמח לשמוע. שבוע טוב

גברידני

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gifיש לי גם עבודות

אחרות כמו חמסות אשת חייל וברכות הבית , מצרפת דוגמא ........ ושאלה נוספת האם חיות על מזוזות של חדרי ילדים לא ניחשב לדבר טמא (אני מדברת על פרפרים , דבורים חתולים כלבים וכו') מה אתם אומרים?

העבודות שלך מרהיבות!

אני יכולה לשער שמשפחה חרדית תקפיד שעל המזוזות לא יהיו ציורים של חיות טמאות, משפחות דתיות וחילוניות יקפידו פחות. בהצלחה וכל טוב, ונשמח אם תסכימי להעלות את יצירותייך לאלבום מיוחד משלך!

פתחתי לך אלבום

אילנה בוקר טוב פתחתי לך אלבום משלך בשם גברידני אם ברצונך לשנות פרטים אנא תודיעי לי. בברכה

למעלה