שלום פורום יקר

daphna00

New member
שלום פורום יקר

מה עיניינים??? אז לא הייתי פה שלושה שבועות וזה לא ממש תוכנן.. אני לא מעודכנת בכלום... ואין לי כל כך זמן להתעדכן כרגע, לכן, מה שאני אעשה זה אעביר את המידע לשיראל בהקדם האפשרי שתוכל לעדכן אתכם בהופעה הקרבה בשבוע הבא, ובמפגש הפורום. כן, יש הופעה. וכן, יהיה מפגש פורום. אבל, זה חייב את מלוא רציניותכם!!! חבר'ה, זה הרי ברור שלא נמצא תאריך שכולם יוכלו להגיע בו, אז בואו נתפשר על תאריך שיש בו רוב של אנשים שיכולים לבוא. אני לא יודעת מתי החופש מהלימודים, ואני בכל מקרה לא אוכל להיות כי אני עד יום שני הבא בצבא, אבל אני אהיה בקשר טלפוני לוודא שאתם נסגרים על תאריך ונתאם את זה עם ירמי. ואם אתם יכולים להגיע להרצליה, אז יכול להיות לנו מקום סגור בשבילנו, אם לא, אז יש למצוא מקום הולם למפגש הזה. חברי פורום יקרים, אם לא נצליח להסגר על תאריך בזמן הקרוב מאוד, המפגש לא יתקיים בחופש הזה, וחבל. מה שכן נוכל לארגן במקום זה TV צ'אט- אבל כמובן שעדיף לכולנו מפגש. בכל אופן, אני חייבת ללכת, יש לי עוד המון מה לעשות לקראת הצבא... אני מסיימת את השלב הזה של הקורס עוד שבוע וחצי ולא אהיה פה עד אז... אשתדל לשמור על קשר מאוחרי הקלעים. דפנה

N o l o g o

New member
../images/Emo45.gif

אכן לא נצליח למצא תאריך שיתאים לכולם.. אבל צריך להתפשר.. ולגבי המיקום, נראה לי שיפית דיברה עם חברה שלה, ואם נחליט בזמן יהיה לנו מקום מפגש בת"א.. אז כל שעלינו הוא להחליט
18 או 19
תעזרו לי פה..

N o l o g o

New member
../images/Emo208.gif

כי אם לא תתייחסו כלום לא ייצא לפועל. וחבל כי יש הענות רצון מצדכם והענות מצד ירמי..

בפעם המליון בערך

18 לחודש זה ערב חג שני של פסח מה שאומר שאחרי הצהריים כבר אין תחבורה. ה 19 זה חג שני של פסח מה שאומר שכל היום זה חג ואין תחבורה וכן אין לימודים ביום הזה ללימודים חוזרים ב 21 לחודש שזה יום שישי!! מספיק ברור

N o l o g o

New member
ממ סורי.

לא יצא לי לשים לב לזה..=/ אז התאריך היחיד שנשאר לנו הוא ה 14.4.06 זה לא מוקדם מדיי..

Lola 14

New member
ה-14 לחודש גם יוצא יום שישי,

וביום שישי התחברוה נגמרת בשלב מסויים, ואולי לי זה יהיה בעיה כי אני גרה ממש רחוק.

Lola 14

New member
מה אתם אומרים על ה-17?

בשבילי זה התאריך הכי מתאים מבין כולם, כי באותו יום אני ממילא בת"א. אם זה מתאים לירמי ולכולם אני ממש אשמח אם נעשה את המפגש ב-17, זה יחסוך לי עוד נסיעה של 3 שעות.. מה אתם אומרים?

Lola 14

New member
כן אבל,

אני יודעת שכולנו ניהיה בעזריאלי, זאת אל הבעיה. זה דווקא יתרון שבאותו יום כולם יהיו בת"א. בגלל זה אני אומרת שזה יום טוב כי ככה נקבע שעה שתיהיה אחרי המפגשים ואז נפגש במקום אחד ולא בעזריאלי. אפשר בבית של מישהו בגר בת"א, או פשוט במקום פחות המוני. לדעתי אפשר שאחרי שנסיים את המפגשים בעזריאלי מקסימום ניקח מונית ונגיע למקום המפגש עם ירמי , לא?
לדעתי זה יתרון. וכדי.

Lola 14

New member
אממ...

לא תיהיה לך אפשרות ללכת בשלב מסויימם ולבוא למפגש עם ירמי. לדעתי אפשר לעשות אותו אחרי הצהריים מקסימום תחתכי ואז תחזרי לעזריאלי אם זה יסתדר לך. אני אהיה בעזריאלי אולי עד 4-5 אבל אם המפגש של ירמי יהיה אחר כך אני אשאר עד יותר מאוחר. צריך לראות אם זה נוח לאנשים...

אהה פשוט...

בצהריים יש מפגש של הפורום של פיטר... ודיברתי איתו שיבוא והכל... ואני דיי מנהלת אז לא נעים לי להבריז אי אפשר יותר מאוחר ?

מה עם ה-20 ?!

תבדקו עם ירמי עוד תאריכים !!! אפילו לעוד חודש.. ככה כולם ידעו שיש מפגש ואף אחד לא יקבע כלום. אפשר גם לעשות את זה בסוף של הופעה קרובה בת"א . רק תבדקו איתו עוד ימים שהוא יכול בהם !!

N o l o g o

New member
לי אין בעיה עם אפ תאריך..

אבל צריך לראות אם זה מתאים לכולם. אני לא מבינה בתאריכים שהם כמו שבת.. אז תעדכנו איך נשמע לכם היום הזה..

למעלה