שלום פורום יקר

שלום פורום יקר

אתמול כתבתי כאן לראשונה אחרי שבמשך הרבה זמן רק קראתי. שאלתי את הרופא שאלה והא ענה לי. רציתי לשאול מהנסיון שלכם, מישהי כאן נתקלה בבעיה של עודף משקל? מישהי נשלחה ע"י הועדה של משרד הבריאות לעשות דיאטה? ומה היה כשהיא עשתה? שקלו אותה בועדה? אנחנו מאוד מתלבטים, היא מקסימה, פתוחה, זורמת ומלאת רצון להיות פונדקאית אבל נראה לנו מסוכן להתקדם איתה ואז ברגע האחרון לקבל תשובה שלילית בגלל המשקל. תודה מראש על התשובות ואם עוד לא אמרתי אז עכשיו אני אומר, אחלה פורום יש לכם, למדנו המון מקריאה בו. יונתן

לי לך

New member
הי, אני 20 קילו מעל המשקל הרצוי

התבקשתי בוועדה לרדת 5 קילו (טלפונית) הצלחתי לרדת 3 בלבד, אבל מעולם לא הזכירו את הנושא שוב. בהצלחה, לי לך

מירבי*

New member
ברוך הבא יונתן ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כפי שלילך כתבה לך, הועדה הורתה לה לרדת 5 ק"ג אבל לא בדקה את זה לאחר מכן, ההתעסקות בעניין המשקל היא חדשה ואני מניחה שהיא מונעת מהרצון להקטין למינימום את האפשרות לסיכון הפונדקאית וההריון, השאלה הנצחית היא באיזה משקל זה נחשב השמנת יתר, הרי יש כאלה שיש להם עודף משקל של 4 ק"ג ויש כאלה עם 30.קשה לדעת את התשובה על זה, אני מניחה שגם במקרה הזה ההתייחסות היא לכל מקרה לגופו. בהצלחה ותודה על המחמאות על הפורום, אתה מוזמן לכתוב, לספר, לשתף ולשאול, אנחנו כאן.

mondani5

New member
יונתן הקטן 2

הכי פשוט וטוב שתתיעצי עם אביבה,היא תעביר את שאלתך לרופא הגנקולוג של הוועדה שיכווין אותך באם אכן תתקדמי עם הפונדקאית. אני בכלל מציעה לך לפני הכל ופני הפניה לאביבה לקחת אותה לרופא הגינקולוג שלך שיאשר אותה,אולי יש לה בעיות ששתיכן לא יודעות? יש לי חברה שלקחה את הפונדקאית המיועדת לפרופסור משיח שמטפל בה,והוא פסל אותה. ידוע לי שגם פרופסור דור פסל שתי פונדקאיות. בידידות אירית לילה טוב בנות

mondani5

New member
יונתן הקטן2

רובם בפורום מופיעים תחת כינויים ,לכן חשבנו שאת נקבה,לא נורא עכשיו הבנו. אירית

למעלה