שלום פורום חב"ד

שלום פורום חב"ד

הזדעזעתי מתוכן הדברים הנכתבו פה היום אבקש לא לכתוב דברי נאצה או הסתה מעל גבי הפורום לא לחברי הפורום וקל וחומר לא על אנשים/ רבנים/אישיים אחרים! היום מחקתי את השירשורים הדרושים, פעם הבאה, אצטרך לפעול בשיטה קצת לא נעימה. חברים יקרים, אפשר לשוחח בצורה עדינה ומכובדת על כל הנושאים שבעולם לילה טוב, הילי.

משיח now

New member
לילה טוב הילי- הספיק לי הרב-שיח של חרשים הזה!

הגיע באמת הזמן שתעשי פה סדר ותרחיקי מכאן את כל כותבי דברי הנאצה והרשע נגד הרבנים פיזם, וולפא וזמרוני- אחרת כולם פשוט יברחו לך מהפורום, וממש לא שווה לתת לפורום ליהרס בגלל שלושה מפגרים, חסרי אחריות ובעיקר חסרי מצפון!!!

צודקים!

מי שמדבר נגד הרבנים האלו, שהם האנשים שעושים באמת את מה שהרבי מלך המשיח שליט``א רוצה צריך לעוף לכל הרוחות.

shaulig

New member
ומי שמחלל את שם הרבי לאן צריך לעוף?

תעופו כבר אתם והרבנים שלכם.

מי שמחלל את שם הרבי

זה האנטים! והרבנים שלהם שנלחמים ברבי בראשם. רק שים לב שכל החוזרים בתשובה שהצטרפו לחב``ד כולם הגיעו דרך המשיחיסטים. ולאנטים אין חוזרים בתשובה בכלל. מה לעשות שיש אנשים שעושים מה שהרבי אומר בלי להסתכל מה יגיד העולם, ויש תאנטים שמה שמענין אותם זה רק הכבוד שלהם, ואיך יראו אותם בחוץ.

shaulig

New member
תבדיל פעם אחת!! יש חבדניקים ויש משיחסטים

האחרונים מאוד דומים לנוצרים ובמשהו גם למוסלים [מי שלא מאמין בדת שלי צריך למות]. בכל אופן כמו שבן הצבי אמר אי אפשר לדבר איתכם כי אתם מעוותים ומשקרים. בקשר למה שאמרת על חוזרים בתשובה אצל חב"ד הם פשוט רואים שזה כבד להם אז הם הולכים למקומות אחרים. אתם לא מחפשים את האמת אתם מחזירים בתשובה כל האבל שרק אתמול אמר יחי נהיה חסיד חב"ד מובהק. יותר נכון נוצרי נימול מובהק.

רואים אצלך

את השנאה נוטפת בין האותיות. אני לא יודע איך זה הגיע אליך.. אבל זה פשוט ככה. אגב, יותר מ 60% מחב``ד הם משיחיסטים עוד 30% שלא זה ולא זה. ואולי 10% אנטים. וזה בדוק! תבדוק לכמה משפחות אנ``ש יש מנוי לבית משיח, וכמה לכופר חבד..

בתי770

New member
יא איך שאתה צודק

אין עליך!באמת את בית משיח תענוג לקרוא!משיח נאו

חיחי

מה לעשות שאבאשלי אנטי, והוא מנוי גם על בית משיח וגם כפר חבד.. אגב, מה פירוש הניק בתי?

משיח now

New member
כתום אחי- חבל להתווכח עם SHALING או איך שהוא

קורא לעצמו- הוא בעצמו מספר שעזב את חב"ד לפני כמה שנים, ותראה איך הוא מחלק ציונים לרבני חב"ד. מוטציות כמוהו גורמים נזק הרבה יותר גדול מהמתנגדים!

מחשבiת

New member
תמיכה מלאה../images/Emo45.gif

"אחדות" כמוטו העיקרי בחב"ד, אם בקרוב רחוקים כ"ש וק"ו בין איש לאחיו בתוככי הקהילה. לא ממש היה לי זמן לעבור על ההתפתחות בפורום בימים האחרונים, אבל ממה שכן, לא ממש התרשמתי, ולמען האמת היה פה מקום לסלידה.
סו... לבנתיים דלת הפורום פתוחה ומן הסתם יצטרפו אלינו בעתיד חברים נוספים, כדאי וראוי שנקפיד להעניק תחושת ביתיות לכולם. בואו נסיר מחיצות, נושיט יד כולנו ונכתוב בהרמוניה. הפורום הוא שלנו ובידינו להחליט איך יראה וכיצד נחוש בו.

sideshowbob

New member
לא לגידופים, כן לדיעות שונות

לא כל כותבי הפורום חייבים להיות שייכים לתנועת חב"ד!!! מותר לכולם להביע את דעתם ומי שלא רוצה שלא יקרא. אני בעד למחוק הודעות של מי שמקלל סתם או מנסה לעצבן ולעורר מהומות (מה שמכונה "טרול" בשפת הפורומים), אך לא כל מי שמביע פה דעה שונה צריך להימחק!!!

מחשבiת

New member
גם להבעת דעה יש צורה...

לא כל מה שחושבים צריך להביא אל הכתב... כשנוצר איזשהו חיכוך בעקבות דיון כלשהו עדיין אפשר וראוי לשמור על כבוד ורמה בסיסית. אין צורך לרדת לדיוטה תחתונה והתנצחויות עד לפסים אישיים. במקרה הגרוע תמיד אפשר לקפוץ לרגע לתיבת המסרים ולנסות לגשר בין הפערים.

אין לי מושג

מה קרה כאן, אבל חייבים לשמור על תרבות כתיבה! במיוחד במקום שמייצג תנועה בעלת אופי של קירוב לבבות.

למעלה