שלום פאנקיסטים

oZ5555

New member
שלום פאנקיסטים

וואו - כל כך הרבה חובבי פאנק - טוב לדעת ! קראתי כמה המלצות וגם שומעת ברקע טל בביצקי - סבאבה. רציתי להוסיף כמה המלצות: משנות השבעים Mandrill Maceo Parker Marvin Gay משנות התשעים: Brooklyn Funk Essential Groove Collective ומהצד השני של האטלנטי Brand New Heavies Incognito ראיתי פעמיים את ג'ורג קלינטון בהופעה. זו לא היתה הופעה אלא מסיבה. 5 שעות 20 נגנים על הבמה, מתחלפים כל הזמן, הכל צבעוני ושמח. רואים שהם פשוט נהנים ולא באים להסתכל על השעון ולדפוק קופה.

דוויק

New member
מרשים לראות שהרבה אנשים ראו את המלך

אתה, ויש כאן עוד בחורה... זה די מגניב. כולי קנאה. מישהו יודע אם יש הופעות שלו להורדה איפה שהוא? דוויק

skretch

New member
שלום וברכה

וחמש שעות הופעה??? מאיפה היה להם כל כך הרבה כוח? מטורף!! הלוואי עליי לראות איזו הופעת פאנק איכותית, אבל לא!!! אני גר בנהריה! בעעעעע

oZ5555

New member
כן, נהריה רחוקה

כמה אלפי קולומטרים מהמקום בו ראיתי את האיש והאגדה

oZ5555

New member
ספרי ספרי

קודם כל אני בחורה! דבר שני, זה סיפור ארוך אבל אקצר... שעה ראשונה ג'ורג' לא עלה אבל ה P-FUNK וכל יתר הנגנים שמלווים אותו שנים גם שווים! לפחות 10 אנשים בו זמנית על הבמה, בסיסט אכזרי... כולם ממש טובים... ג'ורג עולה על הבמה וכל הקהל על הרגלים. אבל הוא כבר מבוגר ויורד לנוח מידי פעם, פוסע הלוך ושוב על הבמה כמו מלך עם סדין מקושקש בתור שמלה. בכלל יש הרגשה שכולם מנגנים במסיבה בבית לחברים הכי טובים. הוא נותן את הבמה לכל המוסיקאים שבאים איתו. במיוחד נהנתי מקטעים של הסקסופוניסט שגם שר. בהופעה האחרונה הם גם ניגנו רוק נ' רול אבל מזה התאכזבתי. כבר הייתי שיכורה מידי לסבול שינויים. בשתי הפעמים ראיתי אותו באמסטרדם בפרדיסו שזה מועדון מגניב עם קיבולת של 1000 מקומות. רוב ההולנדים האשכנזים האלו התקפלו לפני הסוף, כך שפשוט רקדנו מטר מהבמה וכל הערב העבירו שתיה וג'וינטים לנגנים! ההופעות הכי מגניבות שראיתי עד היום וראיתי הרבה. אבל קהל, אין קהל כמו בישראל. מי בישראל היה הולך הביתה לפני שהמלך יאמר שלום?

דוויק

New member
מצטער על הבלבול המגדרי...

נשמע כמו ערב מעולה... עשן, שתיה, גרוב ואחלה מוסיקה... אני הכי מצטער בעולם שפיספסתי הופעה שלו בשבוע בארה"ב בגלל הטיסה! ראבאק! דוויק

א י י ז ק

New member
אל תגיד מגדר בפורום הזה בחיים..

אפילו שאתה המנהל.. P: היה לי על זה היום בגרות בספרות..

skretch

New member
חחחחחחח

תגידו, זה רק אני או כשאתה מתכונן למבחנים אתה מתחיל להתחרפן, ואחרי שהתכוננת אתה מרגיש שבא לך להשתגע?

oZ5555

New member
מתי פיספסת אותו?

אני ראיתי אותו פעם אחרונה ב 2001. אני מקוה שהוא עוד מופיע.

דוויק

New member
פעמיים! #@!$#%!!!

2002 - ארצות הברית, קיץ, שבוע אחרי שחזרתי ממינסוטה הוא הופיע במיניאפוליס. 2004 - קיץ - יום אחרי כרטיס החזרה שלי לארץ הוא הופיע באמסטרדם, כשאני הייתי בברלין. ונאמר ראבאק. דוויק

oZ5555

New member
אם אתה רוצה לראות במקומו את

ג'יימס בראון תרשום: אמסטרדם 29/6. שנית, טוב לדעת שקלינטון עוד מופיע. שלישית, לרוב ההופעות בהולנד הכרטיסים SOLD OUT חודשים לפני ההופעה, אם זה מנחם אותך. להופעה הראשונה של קלינטון לא היו לי כרטיסים ולמזלי נדלק עלי אחד הנגנים והכניס אותי דרך ה - BACK STAGE. בפעם השניה כבר קניתי כרטיסים מראש. והגיע הזמן שתצליח לראות אותו - בהצלחה!

למעלה