שלום פאנקיסטים

אילתושי

New member
שלום פאנקיסטים

אני באה בקשר למוזיקה (בניגוד לכמה אחרים שקראתי כאן) ויש לי הרבה שאלות: 1. האם dropkick murphys הוא פאנק או לא? ואם לא אז מה? 2. אותו הדבר לגבי nofx 3. רוצה שמות של להקות פאנק - לאו דווקא שאתם חושבים שהן טובות, אלא חשובות להיסטוריה של הפאנק, שהשפיעו, ודברים כאלה, אבל מסודרת לפי השאלה הבאה ----> 4. מהם הסגנונות השונים בפאנק - עד כמה שאפשר מפורטים. תודה רבה מראש... אילת

אילתושי

New member
טוב....עוד שאלה

אחרי קריאה של כמה הודעות נבחרות: מה אפשר להגדיר כ-פאנק? איך אפשר, רק לפי המוזיקה, להבדיל פאנק מרוק או מפאנק-רוק? האם להקה ששרה מלים של מחאה ותכנים בסגנון פאנק אבל מנגנת מוסיקה אחרת גם נחשבת פאנק? או בקיצור - איך אפשר להגדיר משהו כ-פאנק.

voodoo

New member
פאנק ...ושאר איטריות

אין הרבה מה להגדיר פאנק, אפשר לשמוע ולדעת ..להקות פאנק שרות על הרבה נושאים אם זה חברתיים ואם זה ששפכו על הסולן קפה רותח על האשך.. מוסיקה כנ"ל נשמעת ממעבר מהיר בין 4- אקורדים ותיפןף מהיר ריפים חביבים בבאס לבין שתם אקורדים פתוחים תיפוף שקט וחצוצרות ...ספציפית מה שמייחד את הפאנק רוק זה דעה מסויימת ( פוליטית - סוציאלית ) שהמוסיקה יותר אממ..מהירה ו"כבדה"..פאנק רוק - זו ההגדרה של המוסיקה ..אבל יוצאות מהכלל אני מניח. פשש, איזו הודעה רצינית דפקתי

dansh

New member
.......

אי אפשר להבדיל פאנק מרוק בגלל שפאנק זה רוק...

pikitup

New member
תשובות על חלק מהשאלות...

1. דרופקיק מורפיס הם אכן סוג של פאנק. הם משלבים פאנקרוק ואוי. 2. נופקס גם פאנק. משלבים פופאנק ופאנקרוק. 4-3... יש מ-ל-א סגנונות פאנק ולהלן חלק : פאנק 77 - דוגמא סקס פיסטולס. סטריט פאנק ואוי - לדוגמא קאזו´לטיס. הארדקור-פאנק - לדוגמא גורילה ביסקוויטס פאנקרוק - לודגמא נופקס. סקאפאנק - לדוגמא אופריישן איוי

p u n k e r

New member
במילה אחת....

SEX PISTOLS חברי החהקה בני 60 אין משהו ישן יותר זהוי התקופה שהתחילה הפנק הראשון או RAMONS THE CLASH

eb182

New member
הראמונס באו לפני הסקס פיסטולס

והשפיעו עליהם

למעלה