שלום ענת

לול

New member
שלום ענת ../images/Emo53.gif

אני נשואה מזה 4 שנים. בשלושת החודשים האחרונים נישואינו נמצאים במשבר קשה וכנראה אנחנו עומדים בפני גירושים. אני אובדת עצות מה לעשות .אודה לך מאוד מאוד אם תייעצי לי .האם יש התאמה? האם יש עתיד משותף? שם פרטי:5 שם משפחה קודם:8 שם משפחה נוכחי:9 שם בעלי:9 תאריך לידה שלי: 5.5.76 תאריך לידה של בעלי:4.8.74 תאריך נישואין:3.9.97 תודה!!!!!!!!!

אורלי_ל

New member
אני רק משוטטת כאן ../images/Emo13.gif

את צריכה לכתוב את המספרים של השמות בפירוט, תיכנסי להודעה בראש העמוד "הפיכת האותיות למספרים".

עינת

New member
לול ../images/Emo24.gif

מתוקה חוץ מלחבק אותך איני יכולה לעשות כלום במסגרת הפורום כיוון שאני חושבת שאת נמצאת בצומת מאוד חשוב בחייך וכל תשובה במסגרת זו תחטא לאמת.
אני חושבת שבמצב כזה את צרכה לגשת ליעוץ אישי ולא לנסות למצוא משהו אינסטנט.
שפע ו
עינת

estie

New member
הי לול

שבוע טוב לול בתחילת שנות התשעים, במיוחד אודות למידע של שלוש או יותר דורות של מאות אנשים מאנגליה ואירופה, התרכזתי גם בקשר הקרמתי. שניכם נולדתם עם מספר מאסטר 33. לפי מחקרי דאז, כאשר שני אנשים בעלי קשר קרמתי עם מספר מאסטר משתפים פעולה הם עשויים להתפתח בצורה נפלאה. רוב הדברים שמצאתי היו שבנשואין אחד מבני הזוג מבטל עצמו לטובת ההגשמה של האחר, באירופה ואנגליה על פי רוב היתה זו האישה, ולאחר זמן נישואין די ארוך הם נפרדו (12-28 שנות נישואין, בהתאם לנתונים שהיו בידי). על פי רוב מומלץ שכל אחד מבני הזוג יפנה לעצמו מרחב התפתחות והגשמה של היעוד שכן לא לחינם נולדו אנשי המאסטרים אלא אמור היה להיות להם תפקיד מכריע לעורר ולקדם את האנושות, כדי שכתוצאה מהמשוב של פעולותיהפ - המהות המקודמת של בני האדם ומעשיהם - אפשר יהיה לנסות ולמנוע את הגשמת נבואות סוף העולם למיניהן. שבוע טוב אסתיה חוטר גזע

למעלה