שלום עם הפלסתינאים

שלום עם הפלסתינאים

עם יש כאן מישהוא שחושב שיהיה שלום מתי שהוא, שיגיב, ואני יסביר לו למה אין סיכוי (לצערי).

בודאי שיהיה שלום

ישנם כמה תנאים מוקדמים: קודם כל שנסיים את הכיבוש בשטחים שנכבשו ב 67, אחר כך נאפשר לפליטים לשוב לשטחים שנכבשו ב 8 ובסוף נמחק את ישראל מהמפה. אחרי זה יהיה שלום

צודק

תנסה להסביר את זה לאנשי מרץ. הם לא יודעים מי אלה הערבים ומה הם מסוגלים. אז בואו נרעננן קצת את הזיכרון. משהוא יודע למה פרצה מלחמת העצמאות? תשובה: סתם ככה. פשוט כי הערבים חושבים שלא מגיע לנו מדינה. למה? כי אנו יהודים. לא היתה סיבה לפרוץ מלחמת העצמאות! סתם פשוט לא היא מקובל על הערבים יהודים! אז אפשר לעשות אם האנשים האלה שלום? גם עם ניתן לערבים את כל מה שהם רוצים לא יהיא שלום. אחרי שניתן את כל השטחים הכבושים הם ירצו את ירושלים בירת פלסתין, וגם עם ניתן להם את זה (המדינה כבר תימחק לפני)הם לא ירצו שלום למה כי זה בדם שלהם. הם נהנים להציק לנו ולא יעזור כלום!!!! הסיכוי היחיד לשלום לדעתי הוא לעשות דבר כזה. 1. להגדיר כללי ברזל כמו: לתת רק חלק מהשטחים, ירושלים בירת ישראל הבילתי מחולקת לנצח,וזהו. ולהגיד שפנינו לשלום ואלו התנאים, אם מקובל מה טוב, ואם לא אז לא. אבל מאותו רגע שהם לא ירצו ויהיא פיגוע אז צריך לחסל את ארגוני הטרור , עד שהם ירגעו. למה כי אני רוצה לחיות פה בשקט. הם לא יוכולים לדרוש הכל ואם לא נסכים אז הם יעשו פיגועים, אין כזה דבר.

../images/Emo151.gif "ולהגיד שפנינו לשלום"

המשפט הזה שלך בדיוק מבהיר את הבעיה המרכזית (אחת מיני רבות) בגישה שלך. להגיד שפנינו לשלום סתם כי זה נשמע טוב, בלי להתכוון לזה, ועוד לנקוט בכל הפעולות העקשניות חסרות ההגיון שאתה מציע - זו צביעות. אם ישראל באמת תקשיב לעצתך, אז ברור שפניה לא לשלום, אם אתה מצהיר מראש שכל הערבים אותו דבר ותמיד ירצו לחסל אותנו, איך אתה יכול באותה נשימה לטעון שפניך לשלום? ברור כשמש שבמקרה שלך, פניך אינן לשלום, אלא לגזענות ושנאה במסווה של המילה הבלתי מתחייבת "שלום". אגב, אני מזמינה אותך לבקר במזרח ירושלים, כי ממה שכתבת אני מבינה שמעולם לא ביקרת שם, אם אתה עדיין מסוגל להשתמש בביטויים כמו "בלתי מחולקת לנצח". ירושלים מעולם לא הייתה מאוחדת. ירושלים המזרחית היא למעשה כפרים ערביים נפרדים שישראל סיפחה. אין קשר בין זה לבין ירושלים המערבית. למעשה, הכל לגמרי שונה. אפילו עיריית ירושלים לא רואה בזה אותה עיר, כי אמנם היא לוקחת מהתושבים שם ארנונה, אבל שירותים עירוניים הם לא מקבלים בתמורה בצורה דומה ליהודים.

Archibald

New member
מרצ-יחד הסכימה למסור את אבו טור

את שייח ג'ארח, את שועפט ודה פאקטו גם את הר הבית וחלקים מהעיר העתיקה לפלסטינים.

NIKESTYLE

New member
יהיה שלום אם נבוא מעמדה של כוח

ולא נחיתות ורצון להתרפס בפני האוייב.

למעלה