שלום עליכם

עליכם השלום...

מי אנחנו? מה שמנו? האם נלך הלאה? נהיה תמיד למעלה? (יוצאי בני עקיבא נא להצטרף...) הערה רק לידע כללי, למרות הגיבושיות, קשה לענות על השאלה מי אתם? כי אתם מורכב מהרבה אתה והרבה את... גיל - מינקותא ועד גסיסותא... ברוך הבא...

נעים מאד..

חלק משובח! (סתם אחי הכל בהצטנעות...) אני באה מזרם דתי לאומי מקפיד... כמעט שנתיים בחוץ (בהדרגתיות...) גרה עדיין עם ההורים (רק עד שיתקנו לי את הכנפיים), ומשתדלת לשמור על שפיות (עד כה נמדדו 50% הצלחה...) ומה איתך?

תועה כשה אובד

אני תועה כשה אובד ועוד לא מצאתי הדרך. כעקס חרדי טיפוסי אני מלא רחמנות עצמי ומבקש שכם לבכות עליה. אני עדיין חרדי כלפי חוץ. רוב האנשים במצבי שאני מכיר הם אוהבים לחטוא אני פשוט אוהב לחשוב. באתי פה לפגוש אנשים כמוני. העברית שלי כמו ספר שאלות ותשובות, ושגיאות מי יבין.

מנסתרות נקיני...

הגעת למקום הנכון, אתה יכול למצוא פה הרבה כתפיים שישמחו לדמעתך ויגישו ליטוף ומילה טובה... אני מאחלת לך שבקרוב תוכל גם אתה לשמש כתף לאחרים... נ.ב: לפעמים מעשה מחזק מחשבה...

טוב

New member
ברול הבא../images/Emo24.gif

סליחה על האיחור, פשוט הייתי עסוקה בלקבל פנים של חדש אחר בפורום. בכל מקרה, הגילאים פה הם מתלמידי בי"ס ועד בעלי-נכדים, והמקור הוא מדתיים חפיפניקים ועד חסידויות מחמירות. הכל יש פה. תהנה. (אם גל נעים מציע לך עוגה, לא כדאי לך. היא כבר מתייבשת פה שלושה ימים).

ש חף

New member
ברולה הבאה גם את,טוב

<יש תות! ש חף וקערת תותים>

אנחנו מכל הגילאים חלקינו מודה במקצת

חלקינו כופר הכל, חלקינו חייב שבועה, רובינו חייבים כסף, וכולנו זקוקים למעט אהבה... תרגיש בנח ואם רוצה לדבר... קדימה. חיכינו לך שנים.. אז תרגיש בבית... ארוכה הדרך הביתה.. עוד ארוכה הדרך אל האושר.. לאסי שובי הביתה...

למעלה