שלום עכשיו!

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
שלום עכשיו!

מכוון שזה הפורום היחיד בתפוז שתומך במלחמה כל שהיא ומכוון שיודע שהידברות היא הבסיס לכל הסכם ארוך טווח באשר הוא, אני פותח, למען עתיד ילדנו, בפרוייקט שלום. אתם מוזמנים, לוחמים ולוחמות יקרים, להגיד כל מה שיש לכם להגיד על הצד שלכם במאבק העקוב מדם... מה יש לנו כאן בעצם? צד אחד אוהב לפוצץ דברים, לפצח גרעינים, לרדוף אחרי כדורים, לגרד במקומות אקזוטיים, לקנות ספרים בשביל להסתכל עליהם (בניגוד לצד השני שקונה תמונות בשביל לקרוא אותן), לבזבז כסף על כלים מהירים\גדולים\חזקים\וכו'. הצד הזה נכנס לפניקה כשהוא שומע משפטים כמו-"אנחנו צריכים לדבר", "למה לא התקשרת אתמול?", מי זאת הבלונדינית הזאת מהעבודה שלך?","איך אני נראית בשמלה הזאת"? "אני בהריון", "כן, ממך", "כן, אני בטוחה". זה צד שחושב לאט ומדבר מהר. חי מהיד לפה. כשיש בעיה הוא לא מנה לפתור אותה הסוד הוא ללכת מסביב. כן, הוא עדיין רואה סרטים מצויירים שאת לא מסתכלת. ולא הוא לא חושב שזה ילדותי. הייתי ממשיך אבל מיטל לוחצת עלי תמשיכו אותם....

קטרפי

New member
חוצפע../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

רק צד אחד ומה עם השני¿ הייתי כותב אבל אני עצלן מדיי בשביל זה.... אם יהיה לי כוח בהמשך ה
או שמישהו אחר יכתוב, אז שיהיה בסבבה. אני רק יגיד שאין שום קשר בין העובדה שאת\ה רוצה שלום לבין מה שכתבת בהמשך על צד אחד.... נישמע כאילו שלום זה הדבר האחרון שאתה רוצה (מישהו פה מושפע מתת-אלוף מרכבה פלדמן)

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

אתה לא רואה? זה עוד אחד מהגאונים האלה שלא קלטו את הנושא של הפורום אז הם באו להתלונן על זה שלא צריך מלחמה בין בנים לבנות וכו'..... יעני יש מלחמה בין בנים לבנות, אז הוא בא "להשלים" בינינו...... כאילו וואט דה פאק??? אנשים!!! לפני שאתם שופטים את הפורום הזה, תקראו את הפירוט על הנושא! תקראו את השרשורים! תבררו מה הנושא שלו!!! כי אחרת אתם סתם יוצאים טמבלים.............

MK4

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחח

א. תודה על המחמאה תמיד שאפתי לצאת טמבל וגאון באותה הודעה ב. שמתי לב שאת\ה אוהב\ת לכתוב את ההודעה הזאת, אף אחד לא שופט את הפורום החמוד שלך תפסיק\י להכנס לפניקה. ג. כל כך הרבה סימני קריאה במשפט אחד לא עושים טוב ללחץ דם. ד. לא באתי להשלים בינכם בשביל זה יש את פורום מועדון החלפת מפיות (862) כן יש כזה דבר, אל תשאלו אותי איך או למה. ה. לכתוב בסעיפים זה ממש נוח. ו. מחמם את הלב שאת\ה מקדיש\ה לי את השעות הקטנות של הלילה. ז. מוזר כי גם אני חשבתי עליך ח. יאללה יום טוב הטיול קורא לי. להת'!

מיטללל

New member
אני רוצה גם לכתוב בסעיפים!

א. בוקר טוב ב. מתי הגוף המפגר שלי יפסיק להתעורר אחרי 7 שעות שינה? איך שועבדתי למערכת.. עצוב.. עצוב. ג. למה אתה קם בשעה 6 בבוקר לצאת לטיול במזג האוויר הזה? קר! איזה בעל כוח אתה. ד. יוני טמבל? (שכחו שניה מסעיף ג') יוני לא טמבל. אל תקראו ליוני טמבל. בנוגע לגאונות? מממ לא מגיבה. ה. קטרפי תפסיק עם חוסר הכוח שלך. זה לא בריא. :)) תלמד מההוא שלא טמבל. ויוני אנחנו צריכים לדבר
יום מלא שינה לכולם!

seeyou

New member
את חושבת שבזמן השינה הכול מסתדר

לחיות זה פעילות,התמודדות. זמן לישון?בזמן חולי או בפנסיה!!

מיטללל

New member
חחח

זמן לישון-שחסרים לך פול שעות שינה וכדי שצבע הפנים יחזור לקדמותו יש להחזיר אותן.

קטרפי

New member
חוסר כוח זה מאוד בריא ../images/Emo110.gif

חוץ מזה אסור לי להיתאמץ ביום חמישי תרמתי דם ב
ואמרו לי שאני צריך לנוח, התכוונו למאמץ פיזי אבל אני החלטתי שזה כולל גם מאמץ מוחי. אל תשאלי אותי למה. וחוץ מזה אחורי כמה זמן גם גיליתי ששמו לי איזה H קטן במחט ככה שלא כדאי לצפות ממני בכלל ליכתוב משהו הגיוני בזמן הקרוב....

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

א. שמח שהייתי הראשון שלך ב. דווקא לא... כתבתי אותה כל כך הרבה פעמים השבוע שזה כבר יוצא מכל החורים... ותודה שאתה לא שופט... לא נכנס לפאניקה, אבל כנראה שהייתה אי הבנה וסליחה.... ג. כל עוד זה נשאר בגדר הקלדה, זה לא משפיע כל כך... ד. שוב סליחה על האי-הבנה..... מה!? החלפת מפיות!? את זה אני חייב לראות..... ה. אני בהחלט מסכים איתך ו. מה לעשות... זה מש שקורה כשמשעמם באמת ולא עייפים ז. עכשיו חיממת לי גם את הלב
ח. ביי תהנה בטיול!!!

למעלה