שלום!!!! (+עיצה..)

שלום!!!! (+עיצה..)

היי.. קוראים לי שירן.. אני חדשה פה! עכשיו.. אני רוצה שתייעצו לי איך להתאפר.. ליום יום \ בית ספר.. יש לי עיניים חומות לא גדולות ולא קטנות... אני שחומה... שיער שחור ארוך וחלק ופנים עגולות..... תודה!

ShirShir

New member
היי שירן ../images/Emo13.gif

המלצה שלי להתאפר בצלליות בהירות בגווני הורדרד, אפרסק אולי אפילו לבן.. וליפגלוס בגוון טבעי/מוקה או ורדרד עדין. אם את רוצה להדגיש קצת את עינייך השתמשי במסקרה חומה - הכי טבעי ומחמיא!

Art Of Madness

New member
שילום../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

רציתי לשאול איך אפשר להתאפר על מנת שהעיניים יראו גדולות תודה מראש
סיון

Art Of Madness

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

מצטערת...
זה היה אמור להיות בהודעה חדשה....

פס של צללית שחורה מתחת לעין.

וגם מעלייה. הרבה מסקרה שחורה בריסים העליונות והתחתונות.

ShirShir

New member
מה פתאום?!../images/Emo12.gif

כל מה שאמרת יוצר עין קטנה וממוסגרת..... זה יול להיות מאד יפה לבעלי עיניים גדולות. כדי ליצור אפקט של עין גדולה רצוי להשתמש בצלליות בהירות אם את שמה פס שחור אז ממש עדין ודק ורק(!) מעל קו הריסים העליוניים ופס תחתון "בתוך" העין בעפרון לבן.

כדי ליצור עין גדולה רצוי להשתמש

בצבעים כהים מסביב לעין ולא בתוכה! עפרון שחור בתוך העין מקטין אותה אבל מחוץ לעין הוא מגדיל אותה. יש הבדל. וצבעים בהירים מסביב לעין רק מקטינים אותה עוד יותר. אבל עפרון לבן בתוך העין מגדיל אותה.

ShirShir

New member
טוב,

לא נתווכח.. אני מסכימה לגבי פס לבן בתוך העין
מגדיל אך מסגרת שחורה סביב (בסדר, בחוץ..הבנתי..) העין מדגישה אך מקטינה, מכיוון שיוצרת אשליה של עין שקועה וקטנה. גוונים בהירים סביב העין בתוספת פס שחור עדין ודק בלבד (רק על קו הריסים העליוניים..מחוץ לעין..) עשוי "לפתוח" ו"להגדיל" את העין.. מה שלא יהיה, בהצלחה!

למעלה