שלום עינת

שלום עינת

בדרך כלל אני לא נכנסת לכאן,אבל שמתי לב שאת עוזרת לאנשים בכל מיני התלבטויות.אני מקווה שתוכלי לעזור לי.יש שני אנשים שאני רוצה לדעת אם הם מתאימים או לא,ומה יהיה עתידם ביחד. אם תעזרי לי אני אודה לך מאוד. הבחורה:פרטי-4,1,3,3 משפחה: 9,1,2,6,1,3,2,5 הבחור: 1,2,4,7 או 1,2,4,6,7 (יש לו שני שמות) ושם המשפחה:2,1,6,5,1,8 אני אודה לך מאוד אם תעני לי,כי הנושא הזה מציק לי כבר הרבה זמן,והתלבטתי קשות האם לפנות אלייך או לא. אורנית

עינת

New member
אורנית ../images/Emo140.gif

אני מבינה את דאגתך וסקרנותך אבל... איני נותנת מידע על אחרים רק כאשר אותו אדם פונה אלי ומבקש.
שפע ו
עינת

כן,אני יודעת..........

אני מבקשת את זה בשם אחותי הגדולה,שרוצה לדעת מה יהיה עתידה עם החבר שלה.

וגם....

אם תוכלי לענות לי,בקשר אליי ולחבר שלי,לפי תאריך הלידה שלנו: אני : 18.9.86,והוא:5.7.86

עינת

New member
אורנית כנראה שלא הבנת

אני לא עונה לשאלות בשמו של מישהו אחר וביחוד לא בעניינים פרטיים. אם אחותך תרצה היא תוכל לשאול בעצמה. ולגבייך ולגבי החבר אני חוזרת שוב הפורום נותן תשובות לבני 18 ומעלה ,אין שום סיבה לתת ניתוחים ועצות לבני נוער הרי כל החיים לפניכם,תהנו מהם ותלמדו תשובות עוד יהיה לך זמן לחפש.
שפע ו
עינת

טוב.........

אבל תראי, אני יכולתי לשקר לך ולהגיד שאני לא נערה ושאני שואלת את השאלה בשביל עצמי ואת בחיים לא היית עולה על זה. אבל לא חשוב,אני כבר אשאל מישהו אחר. אורנית

למעלה