שלום עינת

שלום עינת

כנראה שהודעותי הקודמות הלכו לאיבוד בים השאלות, אז הנה הן: יש לי מספר תהיות - בנושא זוגיות וכסף. שם משפחתינו לוי (3,6,1 - אם הבנתי נכון את הוראות ההפיכה למספרים) שמו הפרטי של בעלי 3,3,1,2 נולד ב- 17.1.73 שמי הפרטי 3,1,1,4 ונולדתי ב - 6.6.75 קצת אחרי חצות. יש לציין כי לשם משפחתי המקורי הוספתי את השם לוי, כך ששם משפחתי הוא 2,6,5,6 - 3,6,1. האם בחירתי להשאיר את שם המשפחה נכונה? לבעלי ולי יש זוגיות מצוינת, אך לעתים יש ביננו חיכוכים, ואני לעולם לא מוותרת - מאוד עקשנית. האם זה עשוי לגרום לפיצוץ? בנוסף - בעלי מתקשה למצוא עבודה בתחום בו הוא עוסק (היי-טק) בשל המצב. האם מומלץ לו לפנות לתחום אחר? עד עתה עסק בתמיכה, אולם אין לו סבלנות לטפל בלקוחות. ושאלה אחרונה - אבי כמו בעלי, נולד ב - 17.1 אולם בשנת 45. תמיד תהיהתי האם "בחרתי" בבעלי בגלל הדמיון לאבא? האם אני לוקה בתסמונת אדיפוס?!.... אגב, שמו הפרטי של אבי הוא 8,1,6,3,6 תודה רבה! ואגב, מכיוון שאת לא עונה יותר בפורום הורים, האם ניתן לדעת גם לגבי בני? שמו תומר והוא נולד ב - 12.4.2001 תודה

עינת

New member
אמא של תומר ../images/Emo39.gif

מה זה מרוב שאלות אני לא מוצאת לא ידיים ולא רגליים... הרי זה פורום ואיני מתיימרת לתת כאן מפות מלאות וניתוחים מלאים,אז בבקשה ממך,שאלי שאלה אחת ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

אמקד את שאלותי

עינת, תודה על התגובה, אבקש אם כך לשאול לגבי תומר, ואם תוכלי, אז גם בנושא הזוגיות, אבל אם רק נושא אחד, אז אני מעדיפה לדעת לגבי תומר - הפרטים בבקשה המקורית תודה

עינת

New member
אמא של תומר

תומר נולד בתאריך אשר מדבר על המון רגישות ,גם שמו הפרטי וגם השם בצרוף שם המשפחה מציינים רגישות מאוד גבוהה,טוב לב וחוסר אנוכיות.אני אישית הייתי בוחרת לתת לו שם אשר יחזק אותו מבחינת כח ההגיון. אשמח לענות לך גם בנוגע לזוגיות אבל...אנא ממך התאזרי בסבלנות שהלחץ בפורום קצת ירד.
שפע ו
עינת

תודה ושאלה בעקבות תשובתך

אכן תומר ילד רגיש וטוב לב, רציתי לשאול מה כוונתך "בוחרת שם שיחזק אותו מבחינת כח ההגיון" - האם הוא לוקה בחוסר הגיון? האם כוונתך לשנות לו את השם או להוסיף לו שם נוסף? אשמח לדעת ושוב תודה

עינת

New member
אמא של תומר ../images/Emo24.gif

חלילה לך להעלות לרגע שתומר ילד חסר הגיון,הבעיה אינה בחוסר הגיון אלה בכך שהרגש שולט בו בדרך כזו שהוא אינו מצליח לחשוב בהגיון שמשתלט עליו. תוספת של שם אינה עושה דבר מבחינתי כיוון שמה שחשוב היא הויבראציה של השם כפי שנישאת ביום יום. מבחינתי חיזוק הוא שינוי לשם שיעניק לו את הכח שאני מבקשת לתת לו.
שפע ו
עינת

למעלה