שלום עינת...

שלום עינת...

ראיתי את הודעתך בפורום להיות הורים ואני מעבירה את שאלתי לכאן... שמו הפרטי של בני הוא יובל שם המשפחה (מימין לשמאל): 9,1,2,6,1,2,2 תאריך הלידה: 5.2.2000 רציתי לדעת האם שמו מתאים לו ומה מעיד עליו שמו. תודה עדי

עינת

New member
עדי של יובל היי ../images/Emo39.gif

יובל ילד מאוד מאוד רגיש,נשמה טובה. שמו מעניק לו טוב לב מיוחד ואהבה אוניברסלית,יחד עם זאת המספר שלו מלא סתירות ומזהיר אותו מפני התחברויות עם אחרים. גם תאריך הלידה מספר על אדם מאוד רגיש ולכן הייתי ממליצה בחם על שינוי שם שיעניק לו יותר כח.
שפע ו
עינת

עינת תודה על התשובה...

רציתי רק להבין משהו, את כותבת שהמספר של יובל (מהו המספר שלו, אגב?) מלא סתירות ומזהיר אותו מפני התחברויות עם אחרים...האם זה אומר כי הוא חשדן? נכון להיום אני לא רואה את הדברים האלה, הוא מתחבר לאנשים בקלות, האם זה דבר שמעיד על העתיד כבוגר? יש לך אפשרות לפרט מעט באילו סתירות מדובר? כמו כן, האם יש לך רעיונות לשינוי השם? תודה עדי.

עינת

New member
עדי

מספר השם הפרטי של יובל הוא 12 וצרוף שם ושם השמפחה נותנים 35 שניהם מספרים לא קלים.ההתחברות שלו לאנשים ברורה מאוד והאזהרה היא דוקא בגלל זה,יש לו את הנטיה להתחבר ולהאמין בכולם,בדיוק ההפך מחשדנות והחשש הוא שיפול בפח כל פעם מחדש בגלל אמונתו המושלמת.גם השילוב עם שם המשפחה מזהיר מפני אכזבות וכשלון תכניות עקב עצות והתחברויות אומללות.בקיצור פשוט נשמה טובה שעוזר לכולם וחוטף על ימין ועל שמאל. לגבי הסתירות ושינוי שם אלו שני דברים שאותם יש לבדוק לעומק ולכן אין ביכולתי לספק את התשובה בפורום,צר לי.
שפע ו
עינת

למעלה