שלום עינת..

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
שלום עינת..

האמת...? אין לי מושג מה זה נומרולוגיה הגעתי לכאן בעקבות המלצה...
ובינתיים מנסה לקרוא הודעות של אחרים ומאמרים שצירפת כדי להבין במה מדובר.... יש כאלה שכותבים את שמם ויש כאלה שמציינים מספרים - ברור לי שהמספרים מציינים אותיות, אבל לא ברור לי איזה ובאיזו שיטה (זה לא נראה לי גימטריה).... אז מה זה אם כך??? קראתי גם מאמר שצירפת על שמות ושינוי שמות - האם זה נכון גם לגבי שם משפחה? אני, לדוגמא, כשנישאתי, החלפתי את שם נעורי לשם בעלי, וכשהתגרשתי, הוספתי בחזרה את שם נעורי לשם המשפחה שלי, ועושה בו היום יותר שימוש מאשר בשם-הנישואין (שומרת את שם הנישואין בגלל הילדים). האם גם לזה יש משמעויות מבחינת הנומרולוגיה?? ואם אני אפרט כאן את שמי ותאריך לידתי - תוכלי לספר לי דברים שלא ידעתי או שחייבת להיות מלווה לזה שאלה ספציפית (קריירה, אהבה, מגורים וכד´)?? סליחה אם הפצצתי בשאלות, מנסה ללמוד ולהבין... שיהיה לך מעבר
קל... רק טוב

שחף 1

New member
עפרה

ראי בטגליין הפיכת אותיות למספרים וכאשר עינת תוכל תקבלי תשובה

ophra

New member
תודה...../images/Emo13.gif

אז שמי הוא: 7,8,2,5 ושם משפחתי: 3,6,1 ותאריך לידתי: 22.12.68 ומה עכשיו עינת??
אני יודעת שאת עסוקה... זה בסדר, יש לי סבלנות...

עינת

New member
השאלה היא

מה את מעוניינת לדעת? תודה על הסבלנות יקירה

ophra

New member
ממממממ......./images/Emo4.gif

לא ממש יודעת... (אין מישהו באופק ש"צריך" לבדוק התאמה לגביו אז.....) נתחיל עם משהו קל יחסית? קריירה? עבודה? (את צריכה לדעת פרטים כדי להגיד בעניין הזה משהו?)

ophra

New member
יש לי.. יש לי... ../images/Emo13.gif

ידי טוב חבר נפש ממש מעולם לא היינו זוג למרות שיש אהבה גדולה בינינו לאחרונה יצא לי לחשוב: "האם בסופו של דבר, בפרק האחרון של חיינו, נמצא את עצמינו ביחד...?" שמו הפרטי: 9,3 שם משפחה: 3,1,4 ת. לידה: 16.11.1967 תודה...

עינת

New member
עפרה

יש בינכם הרבה מהמשותף ויחד עם זאת הרבה מהשונה.קשה לי לראות אתכם מתחברים כזוג.בשניכם יש הרבה עומק ויחד עם זאת כל אחד מכם נמצא בתוך עולם משלו ומאוד יהיה קשה לחבר בין העולמות.

למעלה