שלום עינת

ים79

New member
שלום עינת../images/Emo42.gif

שמי 4123 ושם משפחתי 4645 נולדתי ב-14 ביולי 1979 , כבר מזה כשנה אני לבד ולא במערכת יחסים מה שבכלל לא מתאים לאופי שלי... מבחינת הנומורולוגיה הייתי אצל מישהי ושילמתי לה במיטב כספי,כדיי שתתן ךי כיוון כלשהוא ,אך למרות שאני יודעת שזה אינו מדע מדויק ואסור להתייחס לזה כאל תורה קדושה וכמו בכל דבר לקחת הכל בערבון מוחלט... כל מה שנאמר לי אינו קרוב למה שקורה במציאות ובצורה טבעית אני כבר ממש חסרת תקווה שמשהו טוב יותר יקרה בקרוב... רציתי באמת לדעת למה אני ממש דורכת במקום ולא מתקדמת לשום מקום מתי תפתח לי איזו דלת??? (זה הכי קשה שכולם מכריזים על חתונות בסביבה שלי...) אני ממש ממש מודה לך על ההתיחסות...

עינת

New member
ים

ראשית צר לי לשמוע,איני יודעת אצל מי היית ומה אמרה ולכן איני שופטת אף אחת.נכון שזה אינו מדע מדוייק אבל - עדיין לא יתכן פספוס כ"כ גדול אלה אם כן את בוחרת בחירות מנוגדות ליעוץ שניתן לך. הדבר הכי קשה הוא שאת לחוצה וזה מה שמונע ממך ליצור זוגיות!!! הדלת פתוחה את רק צרכה להכנס ואני מאוד רצינית בדברי. בהצלחה

ים79

New member
עינת שלום../images/Emo42.gif

קודם כל תודה רבה על תשובתך... את ממש צודקת אני באמת מאוד לחוצה ורואים את זה בכל תגובה שלי אני מאמינה שזה נובע מהפחד שאני לא ארצה(מהמילה רצון) אף אחד ,וזה טעות ...אבל אני לא ממש יודעת להשתחרר מזה...

עינת

New member
ים

כדי להשתחרר,עליך לקבל יעוץ אישי ואף לעבור תהליך שיעזור לך להשתחרר כמובן הבנה והרבה כח רצון. בהצלחה

למעלה