שלום עינת

ש לכ ת

New member
שלום עינת../images/Emo39.gif

קודם כל אני אציין שזאת הפעם הראשונה שלי כאן שמתי
שניתן לשאול אותך שאלות אז לכן אני מרשה לעצמי לשאול שאלה קטנה : אני בת 20 (נולדתי ב 13.9.81) ועדיין לא חוויתי מערכת יחסים אמיתית אם תמצאי את ההסבר לכך אני ממש אודה לך

עינת

New member
שלכת../images/Emo140.gif

אין בידי את כל הפרטים שלך ויחד עם זאת עלי לומר לך כי הרבה מבני גילך עדיין לא חוו מערכת יחסים אמיתית,עכשיו הוא הזמן להתנסות ולהכיר וכשיגיע הזמן תגיע גם אותה מערכת יחסים.
שפע ו
עינת

ח י ה

New member
שלכת , הפכי את שמך למספרים

אומנם אני לא עינת, חבל
אבל כדי שעינת תענה לך בפעם הראשונה שתיכנס ולא תשלח אותך להכין שיעורי בית... בראש הפורום יש קישור ל"הפיכת אותיות למספרים" הכנסי לשם, הפכי את אותיות שמך הפרטי ושם המשפחה למספרים וכתבי אותם... בכל שאלה לעינת רצוי לציין שם פרטי (במספרים) שם משפחה (במספרים) ותאריך לידה. ושיהיה לך בהצלחה

עינת

New member
חיה ../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

ו... אל לך להצטער שאינך עינת - גם לעינת יש את השק שלה על הגב
שפע ו
עינת

ש לכ ת

New member
עינת -עכשיו אחרי שהכנתי שיעורי בית

שמי הוא : 41135 מימין לשמאל שם משפחתי הוא : 218 מימין לשמאל תאריך הלידה שלי : 13.9.1981 מקווה ששיעורי הבית שהכנתי יעזרו לך למצוא לי תשובה ושוב תודה לך עינת

עינת

New member
שלכת

אכן שעורי הביית עזרו לי למצוא מה קורה כאן. ראשית את בחורה אינדבדואליסטית ויש לך נטיה להתרחק ולחיות בעולם שלך,אינך חושפת את רגישותך הרבה ויותר מכך אינך חושפת את רגשותייך ובמצב כזה קשה מאוד לחוות משהו אמיתי. שמך מהווה מכשול לא קטן גם הוא ועלייך להבין למה הוא גורם לך.פני ליעוץ אישי שיהיה תחילת הדרך לעבודה עצמית בדרך לקשר. בהצלחה
שפע ו
עינת

ש לכ ת

New member
עינת - למרות שאת ../images/Emo45.gif

לא מכירה אותי ....אני חייבת לציין שכל מה שאמרת נכון ב - 100% ובקשר ל -
שלך לפנות לייעוץ אשמח מאוד אם תוכלי להמליץ לי למי/לאן לפנות...
לך

ח י ה

New member
התשובה מונחת לך כאן מתחת לאף

למה שלא תפני לעינת עצמה. כתבי לה מכתב לאיימל.... וקדימה..

עינת

New member
חיה ../images/Emo51.gif ולך שלכת

קצת קשה לי להמליץ מהסיבה הפשוטה שלכל נומרולוג/ית יש את שיטת העבודה שלו ואני אוהבת וסומכת על דרכי שלי שמוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש ואני יכולה לקחת אחריות רק עליה. כמובן שישנם עוד בעלי מקצוע,טובים יותר וטובים פחות,ברשת יש קטלוג מטפלים ותוכלי להכנס ולבדוק למי את רוצה ללכת. בכל מקרה אם תבחרי להגיע אלי תוכלי להכנס להודעת המנהלת בראש הפורום ושם יש את מס" הטלפון שלי. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה