שלום עינת

שלום עינת ../images/Emo140.gif

שמי 1,1,2,1,6 שם משפחה (לפני נישואיי): 7,2 ותאריך הלידה שלי: 18/4/1974
שם בעלי: 1,5,1,2 שם משפחתו: 3,4,1,2 ותאריך לידתו:31/5/1972 האם יש בינינו התאמה? ואם את יכולה, בבקשה תפרטי עד כמה שאפשר...... תודה רבה רבה מראש

עינת

New member
איריס../images/Emo140.gif

שאלתך אינה במקומה לדעתי,ואם אומר שאינכם מתאימים? מה אז? הרי אתם נשואים. אם יש לך שאלה ספציפית שאלי ואשמח לענות ולעזור כפי יכולתי במסגרת הפורום.
שפע ו
עינת

אני חייבת לציין

שהייתי קצת המומה מתשובתך..... אז מה אם תאמרי שאיננו מתאימים? אולי באמת איננו מתאימים? אל תדאגי, אנחנו לא נתגרש עקב תשובתך.... את יכולה לנשום לרווחה. רק רציתי לדעת מהי מידת ההתאמה שלנו? ואם את רוצה שאלה ספציפית: האם יש עתיד לנישואינו? ושוב - אל תדאגי, את לא תהרסי פה משפחה... תודה מראש

yna

New member
לאיריס....אני חייב לציין שפשוט..

אינך מבינה מהי א ח ר י ו ת. כשיש בידיך כלי בעל עוצמה שיכול להשפיע על חיי אנשים את חייבת לנהוג בצורה אחראית. במיוחד אים את מייעצת לכל כך הרבה אנשים שונים ואינך יודעת מי האדם העומד מולך וכמובן איך הדברים ישפיעו עליו. בנוסף לכך אני חושב שצורת תגובתך אינה הוגנת, מכיוון שנימצאת כאן מישהי שמשקיעה מזמנה הפרטי, מהידע שלה ומנסה להיות הוגנת ומקצועית איתך ואת לעומת זאת מחזירה תגובה מזלזלת. ח ב ל. מאחל לך את כל הטוב עם בן זוגך. ירון

עינת

New member
ירון ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אני חייבת לומר שזו פעם ראשונה שגולש בפורום מבין בכזו רגישות את גודל האחריות במתן תשובות בפורום ומודה לך מקרב לב
שפע והרבה
עינת

למעלה