שלום עזרה

בובוט7

New member
שלום עזרה

שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אתכן אז כך אני אמא לילד ראשון בשם איילון והוא בן 3 וחצי חודשים אני סטודנטית למשחק שנה ג' ואחרונה וזה לימודים מאוד עמוסים כי זה שנה שאנחנו מעלים הצגות ובנוסף אני עובדת החלטתי להכניס אותו לפעוטון כי אין לי מי שישמור עליו גם בעלי עובד ובלילות והוא ילך לפעוטון כשהוא יהיה בן 4 וחצי חודשים כעקרון רק חודש אוקטובר יהיה לי ממש לחץ כי יש לנו הצגה ראשונה שעולה בסוף החודש ושבועים לפני יהיה לנו ממש חזרות האם זה בסדר שאני מכניסה אותו לפעוטון?אני אמא רעה?או שעליי לוותר על הלימודים?או שב16 אני אלך לאסוף אותו ויביא אותו לחזרות כך הוא יהיה איתי אישרו לי להביא אותו מה אתן אומרות אני ממש מבולבלת יש משהי שעברה גם לחץ כזה?

אפרתי פ

New member
כדאי להתייעץ בפורום הורים לתינוקות

קודם כל את לא "אמא רעה"! את עובדת ולומדת ועושה מה שאת יכולה בשביל התינוק, לא? הרבה אמהות חוזרות לעבודה מייד אחרי חופשת הלידה - יש כאלה שמשאירים עם מטפלת, יש כאלה שבמשפחתון ויש כאלה שכבר בגיל כזה שולחות ל"גן". יש כל מיני מסגרות ואת צריכה לברר קצת מה הכי מתאים לך.

פשרות

החיים מלאי פשרות. אין דבר כזה אמא רעה. את צריכה לחשוב מה מתאים לך ולמשפחה שלך. על מה את מוותרת ועל מה לו. נשמע פשוט אבל ברור שלזה ממש לא... רננה נכגנסה למעון בגיל 5 חוד' לחצי יום, מניסיון, לי היה יותר קשה מלה בגיל הזה...הם עוד לא מבינים כל כך ופשוט חשוב שתמצאי מעון טוב או מטפלת שתהיה לה דמות קבועה מחליפה, פנים שיהיו לה קבועות ויטפלו בה במסירות. את לא היחידה, וזה המצב בארץ, לגבי אמהות עובדות ולומדות. בהצלחה :)

למעלה