שלום...עזרה...

uoston

New member
שלום...עזרה...

שלום קוראים לי שני ואני בת 18 משפחתי ואני אימצנו כלבה שועלית מעורבת, קראנו לה מיילי, היא מאס או אס והיא בת 4 . היא איתנו מיום שישי, ובהתחלה שיצאתי לטייל איתה היא רצתה לצאת וללכת...היא עברה ביום שני הזה ניתוח לניקי שיניים,היה לה אבנית חמורה,ומאז היא פוחדת לצאת...אני אומרת לה "מיילי בואי" ואני מראה לה את החגורה ואני מחברת אותה לרצועה והיא פיתאום לא זזה..לא רוצה לצאת.....אז אני מרימה אותה ויורדת איתה, ואז למטה היא כבר משתחררת ועושה את הצרכים שלה ובדך למעלה היא הולכת לבד..אני דואגת לה כי אני לא יודעת אם טוב לה איתנו או לא...אני יודעת שיכול להיות שזאת בעיית התאקלמות התנהגותית אבל זה עושה לי עצוב.... אני נונת לה תרופות נגד תולעים ועוד משו..נראה לי פרעושים אני לא זוכרת....ואני מאכילה אותה פסטרמה בחיד עם הכדור....זה בסדר..? כי אין לי דרך אחרת לתת לה....אני לא מסוגלת לתכוף לה את זה לפה.... אני צריכה לתת לה צי כדיור בבוקר וחצי כדור בערב וגם ג'ל לניקוי שיניים כחול כזה..... אז מישו יודע למה היא לא רוצה לצאת..?

uoston

New member
הכלבה מעוקרת ויש לה את כל החיסונים

היא ננטשה ברחוב ומישי הצילה אותה היא רגילה לחיות בבית.

toomuchdogs

New member
תני לה זמן

מיום שיש זה בקושי שבוע...זה לקוח כמה שבועות ואפילו חודשים...תני לה להבין שזהו ביתה. את יודעת מה עבר עליה ב-4 שנות חייה?

shima

New member
מזל טוב על האימוץ

נראה שהכלבונת שלך עברה הרבה טראומות בזמן מאוד קצר. נטישה, משפחה אומנת ( אם אומצה מSOS) מקום חדש, אנשים חדשים, ניתוח הרדמה, זה המון לעבור בזמן כ"כ קצר, בטח לכלבים שהרבה יותר קשה להם להסתגל מאיתנו. מההודעה שלך ניכרת האכפתיוית ואני בטוחה שהזמן והאהבה שתתנו לה יעשו את שלהם והיא תצבור שוב בטחון. נסי לקחת אותה בזמן הקרוב לאותו מסלול טיול כל פעם כדי שתתרגל ותצבור בטחון, ולא תחשוב שהיא שוב הולכת אל הלא נודע.

למעלה