שלום! עזרה קטנה

PaDF00t

New member
שלום! עזרה קטנה

לא למדתי תפירה בחיי אבל בכל זאת אני רוצה לתפור לי שלושה שמלות פשוטות תפרתי לי לפורים שמלה אחת ולא הסתבכתי עם עניין החזה כי זה היה בד נמתח אז פשוט גזרתי מלבן וזה התאים לחזה בלי בעיה. עכשיו, 2 מהשמלות שאני רוצה לתפור אני לא רוצה לעשות אותן מבד נמתח אלא מבד רגיל (אני כבר אבחר בחנות או משו) ורציתי לדעת איך עושים מה שנקרא "פEנסים" אם אני לא טועה או משהו אחר שעושים כדי להתאים לחזה (כן, החזה שלי לא קטן הוא דורש התייחסות מיוחדת) אם אפשר לצרף שרטוט פשוט או הסבר מפורט אשמח לקבל עזרה מאנשים שמבינים עניין בתמונה התחפושת שתפרתי לפורים, אולי חלקכם זוכרים אותי>>>

lirola

New member
עזרה קטנה? ../images/Emo6.gif

לוקח כשעתיים להסביר את זה פנים מול פנים צירפתי לך קישור, כפי שאת רואה זה מסובך, אז שרטוט פשוט לא ניתן לעשות. את יכולה גם להיכנס לאתר של בורדה סטייל ולהוריד לך משם גיזרה לחולצה במקום לשרטט את כל זה. והכי טוב שיעור פרטי. יש דברים שאף פעם לא יעברו דרך שרטוט או דרך הסבר בעל פה או מתוך למידה לבד, וצריך להסביר אותם. אני לא אומרת שזה לא אפשרי, אבל זה מסורבל ותמיד מקבלים עוד הסבר או עוד טיפ שלך היה לוקח הרבה זמן להבין לבד ודרך הרבה בדים גזורים ובגדים שיושבים לא הכי הכי, אז למה לא לעשות את זה טוב מההתחלה??? בהצלחה

שש שבע

New member
אין דבר כזה "שלושה שמלות"

יש רק שלוש שמלות ואם לא למדת תפירה בחיים, את צריכה קורס תפירה, לא עזרה קטנה.

"שלוש שמלות"

מסכימה עם שש-שבע , אין כזה דבר "רק" בתפירה , מה שניראה לעין כדבר פשוט ומובן מאליו , לא תמיד כך .......

למעלה