שלום, עזרה דחופה!

שלום, עזרה דחופה!

מחפש נואשות גרסאות אינסטורמנטאליות של מיקה (השירים של מיקה אך ללא מילים). מישהו בפורום יכול להגיד לי היכן אני יכול להשיג גרסאות אילו?! בין אם לקנות דיסק מסוג זה ובין אם להוריד גרסאות אלו (באופן חוקי כמובן!)

נעה 124

New member
הממ..../images/Emo131.gif

יש כל מיני אתרים שאפשר להוריד בהם כל מיני פלייבקים ודברים כאלה.. האמת שעכשיו חיפשתי קצת ולא מצאתי, אבל אני בטוחה שאם בנאדם עם יותר סבלנות ממני ועם יותר זמן ממני יצליח למצוא בהצלחה

נועוש22

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף איך אפשר נוווווווו

אני ממש רוצה שהוא יבוא לארץ.......... איך אפשר נו נשלם כל מחיר {טוב לא ממש כל מחיר עד 600 700 שח} אבל זה עדיין הרבה רק שיבוא לארץ נו נראה לכם שהוא לא בא כי הוא שונא יהודים בגלל שהוא נולד בלבנון כי אם כן אני הולכת להתנצר או להתאסלם מה שהוא רק יגיד!!!

lollipop161

New member
לא לא, שלא תחשבי ככה

מה פתאום.. מיקה לא כזה.. הוא נשמה טהורה. לדעתי כדאי לחפש את היחצן שמביא את שון קינגסטון לארץ ב-15ביולי, אולי ייצא מזה משהו.. יש הרבה פרסומות לקניית כרטיסים למופע, צריך לחפש..

sivanika

New member
גם אני רוצה שהוא יבוא... אתמול דיברתי עם ה ..

tour manager שלו קצת.... הוא אומר שלא נראה לו שמיקה יבוא לישראל בקרוב כי גם הופעה בלבנון קצת בעייתי להם לעשות. :( מצטערת שזה חדשות לא משהו.... הוא צחק על זה שאני ממש רוצה שהוא יבוא לישראל והסברתי לו שיש לו מלא מעריצים פה ושממש אוהבים אותו ושאני יודעת איך זה שאומן שמאוד אוהבים לא בא למדינה.... :( הוא מבין אבל זה כנראה בעייה.... אם יהיו לי יותר פרטים אני אומר לכם... הוא סיפר לי על ההופעה של מיקה בפריז :) הוא שם איתו עכשיו בימים אלה בחזרות.... בנו את הבמה כבר והכל.. זה הולך להיות מגניב :) אני לא יכולה לגלות! אבל תראו תמונות ברביעי ליולי :) אני לא אהייה שם אבל בטוחה שמלא אנשים יצלמו :)

lollipop161

New member
אוף למה בעייתי?

להביא את שון קינגסטון לא היה בעייתי? אפילו קומונה אין לו, הוא לא מגיע לקרסוליים של מיקה... זה בטח כי מיקה יקר וכאלה.. ומה, הם רוצים ישראל ולבנון ביחד כי זה קרוב? תודה בכל זאת... =]

ענבי פ

New member
...

היא התכוונה שאם להביא אותו ללבנון זה גם קצת בעייתי עכשיו, אז כנ"ל לגבי להביא אותו לישראל. מסיבות שאני לא צריכה להסביר נכון? קיצר בא להם להיות פוליטיקלי קורקט עם כולם. מעצבן...

קארין 555

New member
מממה הפעה בפפריז מתתתתי ??!!

ייש ב-18 לשמיני עד ה-25 ל8 ?? פליז פליז אני חיייבת לדעעעעעעעת

ענבי פ

New member
ההופעה ב-4 ליולי

וכל הכרטיסים כבר אזלו... ממ לא שמעת עליה? היא ההופעה הראשונה שלו אחרי כל החודשים האלה (שהוא רק עבד על האלבום ולא עשה שום הופעות) שהולכת לפתוח את ה-TOUR שלו... והיא הולכת להיות ענקית וראשונה מסוגה בשביל מיקה עם 10,000 איש. זאת תהיה הפעם הראשונה שהוא מופיע מול כמות כזאת של אנשים... בגלל זה כל ההכנות ;) אפשר באתר הרשמי שלו עוד לזכות בכרטיס להופעה הזאת, הסיכוי קלוש, אבל תנסי... :)

ענבי פ

New member
ממ.. יכול להיות :)

אני שמעתי 10,000... אבל לא ממש קראתי את זה במפורש מתישהו, אז כתבתי. 60 אלף? וואו... מטורף!

lollipop161

New member
תנסה לשאול את השאלה

בפורום אחר כאן בתפוז.. כאלה על שירים, הורדות.. בטוח ידעו שם את התשובה. וגם לי בא שירים בלי מילים! כמו קריוקי כזה חח.. אם אתה מוצא תודיע! =]

חחח מצאתי ביוטיוב אבל לא יותר =]

רשמתי- mika instrumental...... תאמת שאני צריך את זה למשהו מאוד מיוחד =] אני רוכב על סוסים בענף שנקרא דרסז' שהוא מאין ריקוד של הסוס והרוכב יחד.. אני צריך לבחור ז'אנר כלשהו (מיקה כמובן =] ) ולרכב עם הסוס במאין ריקוד לצלילי המוסיקה. מה הבעיה?! חייבים שירים ללא מילים ]= אני צריך לעבוד פי-2 קשה... נראה לכם שעורכים מוסיקליים וכאלה יוכלו פשוט להוריד את המילים בעריכה???

lollipop161

New member
אני זוכרת ש..

ראיתי ביוטיוב סרטון על איך הוא מכין את הקליפ של לאב טודיי וברקע מתנגנת המנגינה ללא המילים.. וזה מה זה יפה! פתאום שמים לב למנגינה... אבל שוב כמו שאמרת, זה ביוטיוב... וואי ומגניב עם הסוס! איזה שיר אתה רוצה לשים? ואין לי מושג על העורכים.... אני מאמינה שכן... ותשאל בפורום שמתאים לזה, בטוח יודעים משהו. אולי באימיול לכתוב מה שכתבת ביוטיוב?

lollipop161

New member
ואני חושבת ש..

instrumental זה שקט עם פסנתר או גיטרה ואתה מחפש קריוקי, זה שונה

כן ניסיתי גם וגם...

אבל שכתבתי Instrumental הגעתי להרבה יותר גרסאות מאשר כשרשמתי קריוקי... ד"א אני עוד לא יודע אילו שירים אני אשים, אני אשים את מה שישמע הכי פחות משעמם בלי מילים ואת מה שהכי יתאים לצעדים של הסוס, אני לא מתכוון להשתמש רק בשיר אחד אני מתכוון לעשות עם כמה

למעלה