שלום עזרה בבקשה

bluestar 777

New member
שלום עזרה בבקשה

האם יש מכרזים כמו למשל המכרז של המדינה מכרז לכלי נגינה כי אני רוצה לקנות קלרינט טוב ואני לא רואה שום דרך להגיע אפילו למחצית הסכום בתודה מראש

BobMarly

New member
אני לא מומחה

בעניין הזה, אבל נראה לי שאם הקריטריון המרכזי שלך זה מחיר, אולי כדאי לחכות קצת עם העניין כי אתה עלול ליפול עם כלי דפוק ששכרך יצא בהפסדך. אני במקומך הייתי בודר את האפשרות לקחת איזה הלוואה קטנה על החלק שאין לך ולקנות כלי אמין וטוב. אני אומר לך את זה רק ממחשבה ולא מניסיון. אני מקווה שבעלי הניסיון כאן יגיבו לך גם. בהצלחה.

אני לא מבינה במכרזים

וגם אני לא כ"כ בעלת נסיון...אבל, אם אתה בת"א יש חנות טובה מאוד לכלי נגינה: "גינצבורג"...אני קניתי שם את הקלרינט שלי אחרי הנחה גדולה. השאלה היא, מה התקציב שלך? מה עוד שלדעתי עדיף לא לקנות במכרזים-אלא אם כן אתה מכיר את הכלי/חברה ממש טוב, או מכיר מישהו שיודע שהכלי טוב...אבל ככה, זה קצת לקחת סיכון.

גינצבורג גם טוב

מאידך,אין אצלו מחיר מחירון מסודר כמו ברשת גדולה.ממליץ גם על כלי זמר.הקלרינט הבסיסי של ימהה מתחיל מ2000 ש"ח.הוא טוב מאוד.גם הקלרינט הבסיסי של בופה קרמפון נע בערך במחיר הזה. לבקש לנגן על שני הכלים,להתרשם ולהחליט

meir99

New member
עדיף אם יש לך מורה או מי שיבדוק

לקנות בופה יד שניה יעלה לך חצי ויותר איכותי בכלים חדש לא יותר טוב בהכרח ממשומש.

nati122

New member
בקשר לקניית קלרינט..

לא כדאי ליקנות משומש כי רוב המשומשים הם שבורים או שיש בהם משו לא טוב בגלל זה האנשים מוכרים אותם לחנות .. תחפש בחלילית היא חנות טובה לכלי נגינה.. לומר לך את האמת אתה צריך פרוטקציות או מישו שיודע להוריד מחירים כי קלרינט טוב עולה לפחות 7000 שקל.. והקלרינטים הכי טובים הם הצרפתיים..

למעלה