שלום, עזרה בבקשה

donatelo99

New member
שלום, עזרה בבקשה

שלום, אני רציתי להתייעץ עימכם. במסגרת לימודי האקדמיים (שלא קשורים ישירות למחשבים) אני מחויב בשנה הקרובה לקחת קורס בתכנות באחד מהשפות c++ או Java . 1. רציתי לשמוע ממכם, בעלי הנסיון, איזו שפה נחשבת פשוטה יותר וקלה להבנה. (כי קודם כל הדבר הכי חשוב עבורי זה לסיים את הקורס בציון הכי גבוה) 2.במידה ואי-פעם בעתיד אני ארצה להשתלב בעולם המחשבים, איזו שפה יכולה להיות שימושית יותר ולתת לי יתרון או שבעצם אין שום חשיבות לדבר? אני מאוד מודה לכם על העזרה והסיוע. סופ"ש נעים ותודה רבה מקרב לב.

עידו פ

New member
-->

לפני שאני מתחיל, קח בחשבון שכל מה שאני רושם זו הדעה שלי וכמובן שימצאו אנשים שלא יהיו בדעה שלי, אז לשיקולך. 1. לדעתי java נחשבת לשפה יותר פשוטה. מבחינת הבסיס של השפה, ++C היא שפה שיותר קשה להבנה (כל שפה שמשתמשת במצביעים, Pointers, קשה יותר להבנה מאשר שפה חדשה שמסתירה את השימוש במצביעים מהתוכניתן). 2. שאלה קשה. לדעתי יש כרגע יותר ביקוש לתוכניתני ג'אווה. אבל ++C זו שפה שקשה להתמקצע בה (לשלוט בה ברמה גבוהה), מה שמקנה לה יותר פרסטיז' (וגם לדעתי שכר יותר גבוה). אבל מבחינת התוכניתן המתחיל - עדיף להתחיל בשפה כמו ג'אווה שידוע שהיא יותר קלה ללמידה ויותר נדרשת בשוק גם ברמת תוכניתנים מתחילים

למעלה