שלום עזרה בבקשה

Simply Me 1

New member
שלום עזרה בבקשה

יש לי כלב מעורב, אמסטאף ובוקסר בן 8 חודשים לאחרונה שמתי לב לאוזן שלו שנפוחה ורגישה בביקור אצל וטרינר נאמר שזהו שטף דם באוזן וזה נורא נפוץ אצל כלבים בגלל מהירות ההזזה של האוזניים וכתוצאה מכך מכות בקירות וכו' הוא טוען שזהו "ניתוח קטן" שעולה בסביבות ה-600 שח!! זה הגיוני? יש למישהו נסיון עם זה? תודה רבה מראש!

רֵעוּת

New member
המטומה

לא יודעת כמה עולה ניתוח ניקוז אבל חייבים לטפל. אם לא מנקזים זה יסתיים באחת משתי דרכים, או שהנוזלים יספגו והדם יקרש והאוזן תתקבע בצורה נורא מעוותת וקשה, או שמהלחץ יווצר קרע קטן באוזן ונחילי דם ישתפרצו על כל הסביבה (אתה לא תאמין כמה דם יכול לצאת מאוזן אחת קטנה)...

C H 4

New member
חשוב לעשות את הטיפול הזה

ומכיוון שזה לרוב נובע מטפילים או דלקות באזניים גם לטפל בהם זה קרה לאחד החתולים שלי והיה די נורא אבל אחרי הניתוח (והמירמור על משולש ותפרים באוזן) החתול חזר להיות בריא ומאושר. לעומת זאת יצא לי להתקל באיזה חדר מדרגות בחתולת בית שקרה לה דבר דומה ולא טופל. האוזן שלה מעוותת נורא, חוץ מהאסתתיקה זה גם מציק ואני חושבת שגם פוגע יותר ביכולת האיוורור של האוזן דבר שגורם ליותר דלקות וכו'. החתולה, שזה ממש מציק לה, כניראה מגרדת את האוזן עוד והתוצאה היא שהאוזן שלה פשוט קרועה. זה די מזעזע. אז לדעתי 600 ש"ח זה פחות גרוע מהאופציות האחרות. כמו כן מאז התקרית ההיא אנחנו מקפידים לשים לב יותר אם יש הפרעות באזניים של כולם בבית.

למעלה