שלום עופר

שלום עופר

עופר שלום רב, באבחון ששלחת לי לפני חודשיים בערך כתבת שהינני מתאים לתחום המחקר,למקצועות ההיסטוריה,ארכיאולוגיה,אנתרופולוגיה,סוציולוגיה ואף מידענות.כתבת גם שהבעיה שלי היא אי קבלת החלטה ללכת במסלול מסויים בחיי,החלטה שאיאלץ לקבל בנוגע לכל דבר בחיים. לאחרונה עשיתי גם אבחון תעסוקתי בלשכת התעסוקה ונמצא שלדעתם אינני מתאים אולי לתואר ראשון כי אני סובל מליקויי למידה.ייעצו לי לעשות מבחן פוסט דידקטי למקרה של בגרויות ופסיכומטרי.היא לא ממש חידשה לי דברים מהאבחון באדם מילוא,שאני חזק בשפות,דייקן,ומנומס ובעל כבוד לסמכות ובעל מוסר עבודה גבוהה.הפסיכולוגית טענה שמתאים לי לדעתה דברים לא מורכבים מדי,כמו עבודה בספריה כאדם אשר מראה לאחרים את הספרים ומכוון אותם לסוג הספר המתאים.היא אומרת שמתאים לי לעבוד כנציג שירות שוב,אינני רוצה לעבוד עוד כנציג שירות,לא שזה דבר רע כמובן.מצד אחד היא אומרת שאני לא מתאים ללימודים אקדמיים בגלל שאני מציב לעצמי מטרות בלתי אפשרויות לדעתה כמו תואר בהיסטוריה,היא מסתמכת על דברים שכתבתי במבחנים.היא אומרת שאינני מתאים לדברים מורכבים מדי.הרגשתי נורא נורא נורא מתוסכל לאחר האבחון,וויתרתי על החלומות שלי.היא אמרה שמתאים לי קורס בהנהלת חשבונות. מה אתה חושב על כך?...האם עליי לוותר?

אתה יכול לשלוח לי למסר פרטי את תוצאות המבדקים היכן עשית אותם (באיזה לשכת תעסוקה) או חומר אחר שאתה מעוניין להראות לי?

bombina1

New member
אבחון תעסוקתי בלשכת התעסוקה

היי, תוכל להגיד לי מה השלבים או איך מקבלים אבחון תעסוקתי בלשכת התעסוקה?.. אני מעוד מעוניינת לנסות זאת דרכם...

למעלה