שלום עומר

noa20041

New member
שלום עומר

בקשר לשאלה ששאלתי אתמול אם הבחור רק מחבב אותי או שיש לו רגש אליי הטלתי רונים והרי התוצאה אותי'לה קנאז פרתרו בברכת חתימה טובה רות אודה לך

אוקיי...

אני לא זוכרת את השאלה ששאלת אתמול, אבל הרונים מצביעים על קרשר לטווח ארוך, כלומר, כנראה שיש לו משהו אלייך

noa20041

New member
תודה לך עומר אם

בקלפי הטארוט יצאה לי תשובה שונה זה אומר משהו? התשובה שיצאה בטארוט שהבחור מחבב אותי הרבה אך לא "סגור" מה לעשות עם זה. אודה לתשובה כי אני במתח רב. והאם לא מומלץ לשאול גם את הטארוט וגם את הרונים? או שזה אפשרי. את הרונים שאלתי קודם אבל היות שלא הזדמן לך לענות,פניתי לטארוט תודה רות

המממ...

אני לא חושבת שיש בעיה עם לשאול את שני המקורות, קחי בחשבון שמדובר פה על אנשים שמפרשים לך מסרים אלוהיים, ולא אני, ובטח גם לא הקורא בטארוט, לא עושים את זה בצורה נקייה לחלוטין, כלומר, אף תשובה שתקבלי היא לא ערבות, חוץ ממה שאת מרגישה או יודעת שהוא נכון. זו, ללא ספק האמת, מה שאת מרגישה. בכל אופן, אני לא רואה סתירה בין שתי התשובות, אפילו הן ניראות לי די זהות - יש פה רגש, הרי זה מה ששאלת. יתכן שהוא לא יודע מה לעשות עם הרגש הזה, אני רואה אותו כבחור בעל אינטליגנציה רגשית ממוצעת...
כלומר, שרגשות מבלבלים אותו לפעמים... זאת זכותו, מה אנחנו יכולות לעשות...

noa20041

New member
תודה לך עומר היום

הוא אמר שיבוא ושיש לנו הרבה על מה לדבר אבל הוא לא בא.הוא אמור הייה לבוא למקום העבודה שלי. לא התקשרתי אליו,כי לא רוצה להיראות רודפת זה עשה לי עצוב מאוד,נראה לי שהוא באמת לא יודע מה לעשות עם הרגש הזה או שהוא רק מחבב אותי מאוד ואני פירשתי זאת אחרת. האם כדאי לי להטיל רון. או שאחכה עוד קצת? תודה רות

למעלה