שלום עומר

• פותח הנושא or811
  • פורסם בתאריך

or811

New member
שלום עומר

שלום עומר, אני חדשה פה, ולפי מה שהספקתי לראות כאן יש תוצאות מדהימות לרונים,אז חשבתי גם לשאול שאלה ברשותך: אני רק מקווה שאני פועלת טוב,כלומר,באתר של הרונים לחצתי על 3 רונים וזה מה שיצא לפי הסדר: השאלה שלי היא,האם אני ובן זוגי האחרון M נחזור להיות ביחד? אני נפרדתי ממנו לפני חודשיים ורציתי לדעת האם אני עדיין בכיוון שלו,במחשבות שלו..ובכלל, האם בכל זאת העתיד שלנו זה ביחד.שמי אורית, 1-מאנאז 2-גבו 3-ת'וריסאז אשמח לתשובה,תודה רבה ושבוע נפלא

אוקיי...

קודם כל, תודה על הפירגונים...
לגבי בן הזוג שלך - אני לא רואה התייחסות אליו בפריסה שלך, אלא לחברה בכלל. ניראה, על פי הרונים שיצאו לך, שיש לך עניין לא פתור עם חברות, או עם היכולות החברתיות שלך. שאלתי אלייך היא - האם מבחינה חברתית את מרגישה שיש לך צורך בחבר או בחברות? האם את יחסית לא רגועה בקשר לחברים שלך? נראה שיש פה רמז על דפוס קצת תלותי בינך לבין חברים... תכווני אותי קצת ואולי אוכל להגיד עוד דברים בקשר לפריסה הזו...
מקווה שזה לא פוגע בך...

or811

New member
היי עומר

ראית כל תודה על התייחסותך. דבר שני,איני נפגעת כלל...להיפך,את יודעת מה את אומרת - כלומר,אצלי נושא החברות הוא קצת בעייתי כי אני טיפוס שנותן אמון,משקיע,מפרגן וכו' ולעומת זאת כל אחת מהחברות שלי איכזבה אותי,אם זה מקנאה,צרות עין כשהייתי צריכה אותן הן לא היו שם בשבילי כמו שאני הייתי בשבילןוכו'. לא יודעת למה זה, אבל יש לי נסיון מר עם חברות,יש לי חברה אחת טובה ועוד שתיים שבשבילי הן "בערבון מוגבל" כמו ידידות, כמעט ולא משתפת ביותר מדי דברים ואכן יש לי עניין כלשהו לא פתור עם שניהן - אחת שאני "מתה" להגיד לה מה אני חושבת על התנהגותה והשנייה חייבת לי כסף - קלעת בול!!!! לגבי חבר - אני מאד רוצה בן זוג,מאד!!! ועוד משהו,לגבי דפוס תלותי אז תמיד הייתה חשובה לי דעותיהן- היום אני עושה את העולה על רוחי ולא מקשיבה להן,עושה מה שטוב לי ולא להן!!! בגדול,עומר, ידעת וקלעת בול- את גדולה!!!! רק מה, אני בהלם איך הפריסה לא התכווננה לשאלה שלי על הבן זוג שלי לשעבר. ברשותך אני יעשה עוד אחת ונראה,טוב? אז השאלה היא:האם אני ובן זוגי האחרון M נחזור להיות ביחד? אני נפרדתי ממנו לפני חודשיים ורציתי לדעת האם אני עדיין בכיוון שלו,במחשבות שלו..ובכלל, האם בכל זאת העתיד שלנו זה ביחד. 1- Algiz 2-Sowolo 3-Naudhiz זהו,עומר אני מקווה שהפעם ייסתדר וסליחה שזה ארוך, תודה, אורית

אוקיי...

קודם כל, כיף לשמוע איך הפריסה פגשה אותך... תודה ששיתפת!
ולגבי הפריסה הפעם - המסר שאני מקבלת הוא, שכרגע זה לא חשוב. ייתכן, שזה מפני שהקשר ביניכם הוא לא הדבר שהכי חשוב עבורך כרגע. כלומר, במילים אחרות, זה לא שאין סיכוי שתחזרו, אלא פשוט - תשכחי ממנו כרגע... הרבה פעמים אני רואה כזאת התיחסות של הרונים, כשיש צורך לעשות שינוי בהתיחסות ואז הקשר חוזר, והוא נכון יותר. אז, אולי כדאי שבאמת תתייחסי למצב עם החברות, שוב, גם בפריסה הזאת, עולה עניין התלות, לבדוק למה היא קיימת והאם אפשר לטפל בסיבה, במקור, בדרך חדשה? אני חושבת שאולי אם תטפלי בעניין התלות, הקשר הזה, או כל קשר אחר, יתחיל מבסיס הרבה יותר אמין וטוב בשבילך, ולכן באמת, אני ממליצה לנסות להתבונן שם כרגע. יתכן, שלא מתאים ל M קשר כזה? ייתכן שמבאס אותו שאת כועסת על החברות? שהוא לא מסוגל להסתדר עם התלותיות? בכל מיקרה, זו המלצתי, להשתדל להסב לשם את תשומת הלב, ולנסות לטפל בדפוסים האלה. אגב, אם את קוראת את זה עכשיו ומרגישה שזה גדול עלייך או שאת לא יודעת איך לגשת לזה, אני ממליצה לך בחום על פרחי באך. הצלחה!

or811

New member
עומר שלום רב...

היי עומר, מה שלומך? קראתי את תשובתך. בהתחלה הדברים לא הסתדו לי - העניין של תלותיות בחברות שזה דבר שלא קיים אצלי - אוי ואבוי לי- אם הייתי תלויה בהן אז מזמן הייתי על סף....עדיף לא לומר, וגם שכתבת ש M מתבאס שאני כועסת על החברות...ממש לא....... לכן, הקדשתי לזה מחשבה רבה ועכשיו אני מבינה מאיפה הגעת למסקנות אלו ולמה נושא החברות עלה בפריסות: העניין הוא שמאז שהכרתי אותו, אף אחת מה"חברות" שלי לא רצתה שאני אצא איתו, עשו לי כל הזמן,אבל ממש כל הזמן שטיפות מוח שהוא לא בשבילי, שאני יעזוב אותו..תמיד היו מתקשרות והדבר הראשון שהיו שואלות:"את עוד איתו?" כאילו והוא מצורע חלילה - ממש היו אנטי אליו וזה בגלל שהוא גרוש+3 ומבחינה כלכלית הוא לא כ"כ מסודר. לכן "טחנו" לי ת'מוח יומם וליל. וגם אחרי שעזבתי אותו ולא בגללן הן עד היום שואלות אותי: "נו, הוא התקשר?" וכשאני עונה שלא אז הן אומרות לי שיותר טוב,את לא צריכה אותו שיילך... והוא נכנס לתמונה כאן מכיוון שכשהייתי מספרת לו את זה שהן נגדו אז זה היה מעצבן אותו. לכן הן נכנסו לפריסה...כך אני חושבת,לא כן? או יותר נכון נדחפו.. ואת יודעת מה אני עוד חושבת עכשיו עומר? נראה לי שעד היום, גם כשאני לא איתו הן באיזה שהוא מקום "שולחות" אנרגיות לא טובות...לא יודעת,,כאילו והן "חוששת" שאני אחזור אליו....תאמיני לי..כמו שאמרתי למעלה - עם חברות כאלה לא צריך אויבים!!!!! אשמח להארותייך, ותודה על הכל, אורית

שאלתי היא -

האם הרגשת משהו דומה, אפילו קצת, להרגשה שאת מקריבה הרבה בשביל להיות איתו, כי את צריכה לוותר על החברות שלך?

or811

New member
בקשר ל...

היי עומר יקרה, בקשר לשאלתך אז ממש, אבל ממש לא!!!! האמת היא שלא הרגשתי צורך להיות איתן, כי בין היתר הן היו מנסות להוציא אותי ממנו ולא התאימה לי האנרגיה השלילית הזאת עליי ועליו. דבר שני, כשיש לי בן זוג אני תמיד מעדיפה להיות איתו ולא איתן. גם ככה אינן תורמות לכלום אז בשביל מה. בגדול, אנחנו מדברות על 3 חברות שגרות לידי. אחת נשואה ולא מגיעה אליי בכלל, שנייה עם חבר והיא דבוקה אליו ורק כשהיא הייתה צריכה ממני משהו היא הייתה מבקשת ממני לבוא ותו לא, והייתי מתחמקת ממנה לפעמים והשלישית..נו טוב..לא סבלה את בן זוגי ותמיד אנטי אז שמרתי ממנה מרחק. בשורה תחתונה עומר, אני צריכה אהבה וקירבה מבן זוג, שיהיה החבר הכי טוב שלי...כי בכנות עם "חברות" כמו שיש לי אז אני מעדיפה להיות לבד! אשמח להארה, תודה...אורית נ.ב. לא יודעת למה קיבלת את הרושם שלחברות יש משמעות חזקה בחיים שלי כאשר זה ממש לא. היום אני בלעדיו ואני לא רואה אותן בכלל...ובקושי בקשר..

or811

New member
אה, וחשבתי על עוד משהו..

בהמשך לתשובתי בקשר ל.... אז חשבתי שאולי החברות שאת רואה...יכול להיות שזה מתייחס לנשים אחרות? הרי כל הזמן התחילו איתו ורצו אותו..ולי היה חשש שכזה שאולי חלילה...אז אולי...זה זה....את יודעת....

לא...

אני רואה דפוס של תלות אצלך. רגע... אולי... אולי זה בגלל שפחדת מנשים אחרות שיתחילו איתו? אני לא בטוחה בקשר לזה אבל איך את מרגישה עם זה?

or811

New member
עומר ../images/Emo41.gif

אני לא איתן. ובקשר למה שכתבת מקודם אז אכן היה לי את החשש שיתחילו איתו..לא שזה עזר כי לפי מה שהוא היה מספר לי אז התחילו איתו נשים, גם עם הצעות למיניהן.... שבוע טוב, אורית

למעלה