שלום עומר

פנינה101

New member
שלום עומר ../images/Emo24.gif

שוב אני נדרשת לעצתך. אנחנו עוברים לאגף מערבי הוא בשיפוץ לפי תכנון צרכים בשתוף האחראית. היא השתדלה לבוא לקראתי. יהיה לי חלון מעלי...צריך לפתוח אותו. כי הזכוכית גם פה אטומה לפתיחה. הישיבה תהיה שונה. טיפה מרווחת. לא יותר. אני אהיה צמודה לבת גילי הרועמת. תהיה מחיצה אטומה בין שתי השולחנות. אבל נהיה עם פנים זו לזו. קולה רועם ביותר. כל הזמן מבקשים ממנה להנמיך את קולה כי האחרות לא שומעות את בני שיחן בטלפון. אז עכשיו היא תהיה צמודה אלי שולחן לשולחן. שתיים אחרות יהיו טפה "רחוקות". עדיין יש מלא מחשבים ומדפסת ועוד אחת שגורמים לחשמל סטטי שממנו אני סובלת. אני מבקשת מאלוהים שהכל יהיה לטובה. אני מבקשת לדעת איך לזרוק רונים וכמה לשאלה: איך אסתדר באגף החדש? האם לא יהיה לי חם? האם אמצא מקומי בצורה מתאימה לי? איך לנסח את השאלה בקצרה וממצה? תודה על תשובה עומר.

אוקיי...

תשאלי את השאלות שעולות לך באינטואיציה, בבטן. תוציאי רון אחד או שניים לכל שאלה.

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo140.gif הנה השאלות שלי

עומר תודה על תשובה מהירה. הנה שאלותיי והרונים: א.האם אמצא את מקומי בצורה המתאימה לי? 1. פרת'רו 2. ת'וריסאז' ב.האם יהיה לי נעים מבחינת המזגן? לא אוהבת שחם לי כמו עכשיו 1. וונג'ו 2. אות'ילה ג. איך אסתדר באגף החדש? 1. סווילו 2. אות'ילה ד. האם אצליח למצוא מקומי בין הבנות? 1. וונג'ו 2. סוילו מעניין שיצאו לי רונים דומים. מה, יש להם מקום קבוע כשהם הפוכים? תודה עומר על תשומת הלב.

אוקי...

1. לא בטוח, יש לך סיכוי טוב, אבל את צריכה יותר ללמוד להסתכל על חצי הכוס המלאה 2. ניראה שיהיה בסדר מהבחינה הזאת 3. בסדר 4. לא תהיה לך בעיה נכון שיצאו לך כמה רונים מספר פעמים, זה אומר הרבה. אז יש לך מסרר - לנסות ולהתמקד בטוב, ביש... הצלחה!

פנינה101

New member
עומר... ../images/Emo140.gif

תודה מקרה הלב
מקווה שאכן יבואו דברים על מקומם בשלום כמו עד עכשיו... מאז שנת האבטלה ששאלתי שאלות לא התאכזבתי אז אתעודד בעזרתך גם להבא אשתדל לראות את ה"יש"... למרות שכרגע ה"יש" הזה הוא לא ברור כלל. ואני אומרת זאת במבט אוביקטיבי.. תודה רבה עומר ומה שאני אוהבת... שאת תמיד כאן.. תמיד אפשר לשאול...

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo140.gif

ובכן ביום ראשון אכן עברנו לאגף החדש. הרבה יותר מרווח. פתח המזגן ממש מעלי, יזיזו אותו טיפה הווסת נמצא בחדר תצוגת המכונות, ואין לי בעיה ללכת לשם ולהנמיך או להרים. אין פה וונטה כך שאין אוויר חם שנכנס. החדר מסודר בצורה "ר" מולי יושבת "רועמת" שקולה מהדהד מסוף עולם עד קצהו. יעשו מחיצה בינינו כי השולחנות דבוקים זה לזה היא אחת שלא יכולה בלי לדבר ובלי שישמעו אותה אבל היא הרע במיעוטו. מרווח יותר, ואני כאילו "לבד". האם אצליח למצוא מקומי? כיוון שהחדר יותר מפוזר כבר אין את הדחיסות הזו, אז זה בכלל לא אכפת לי מה שאני רואה שחסר בבנות האלה המון רגש. כל אחת לעצמה חשדנית. אבל שוב מה אכפת לי? יש מרחב מחייה ואני לא רואה שתיים מהן.. זהו.. אז בסך הכל הרונים לא אכזבו, ואת בוודאי לא. אני ארצה לדעת מתי אוכל לקבל העלאה במשכורת כי הוכחתי את עצמי מעל ומעבר. זה גם לדברי האחראית. אבל לא אשאל כרגע דבר. רק רציתי לספר לך חוויות. תודה עומר.. לילה טוב

למעלה