שלום + סקר

SANGUSUGA

New member
שלום + סקר

שלום! סקר בשליפה מהירה: מה הקשר שלכם לרדיו? שדרנים? מפיקים? מאזינים? יוצרים (מוזיקה, או כל דבר אחר)? מנהלי תחנה?

SANGUSUGA

New member
והתשובות שלי

אני תלמיד תקשורת, ולכן אני עושה הכל כשאני משדר אצלנו. אני משדר, טכנאי של עצמי, מפיק לעצמי את המשדרים, כנראה שגם היחיד שמאזין להם (סתם :)). הכל :) אבל הקישור הישיר שלי לרדיו הוא מגמת רדיו בבי"ס :)

לצורך האנונימיות...

הועלה בדקות האחרונות הסקר ע"פ בקשתך.
חברי הפורום מוזמנים לענות עליו. תודה!

ליאנוש

New member
שדרנית...

פעם בחודש (ולאחרונה, בגלל הקיצוצים זה הפך לחודשיים) אני משדרת בתוכנית "בראש צעיר" של רשת א' אם אתם מכירים.

נא לשים בבקשה את הקלפים על השולחן!

חברה בא ניהיה גלוים..מי כל אחד לאו דוקא בשמו אלא בתפקידו..האם את או אתה עובדים ברדיו?או שחובבי רדיו?ובאיזה רדיו כמובן?אשמח ליראות תגובות אמיתיות וכנות..בהצלחה לכולנו בים התיקשורתי.

אבל כבר נועם פתח על זה סקר

וכבר פתחו אשכול על זה ולא ענו ... אז למה עוד פעם ...

אז ככה

אני זה שעובר בבתי ספר ואוסף את הגוגואים שהילדים משאירים שהם משחקים מי קרוב יותר לקיר

DorDassa

New member
שדרן...

שדרן משהו כמו 3-4 חודשים (כולל חודש שלא הייתי בארץ) ברדי-יו אבל משדר כבר מגיל 12 בכל מיני תחנות רדיו חובבניות.... למה שדרן? כי אני אוהב את העבודה הזאת, לדבר על מה שאתה אוהב, על מה שהמאזינים אוהבים.. ובכלל.. זה קשור גם למוזיקה... בבית ספר אני טכנאי שידור... יש לנו עכשיו כמו שיעורי רדיו של חברת "אפיק תקשורת" ושמה לא מכירים אותי בתור שדרן (מעדיף שישאר ככה...) אז מישהו אחד עם קול די גבוה משדר, אני הטכנאי שידור, עוסק במיקסר וכו'... גם בזה אני טוב :D

למעלה