שלום, סאלם, Chris Tucker

kodman

New member
שלום, סאלם, Chris Tucker

אופס זה PEACE. בכל מקרה - למישהו פה יש עותק של ה CD של שאנן עם השיר הנ"ל? בערך לפני 5-6 שנים קניתי בירושלים CD עם השיר ב 10 ש"ח. עטיפה זולה, וגם הפקה יחסית זולה אבל זה היה מגניב לאלה. כרגע אני לא מצליח למצוא את הדיסק אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה על שם הדג נחש, במחשבה שניה נראה לי שזה כן היה "הדג נחש" אבל זה היה רק שאנן? (ומתחתיו הפקה ממש פשוטה שנשמעת כמו עבודה של כמה ערוצי סינתיסייזר לפי מה שזכור לי. אל תתפסו אותי במילה כי שמעתי את זה לפני המון זמן) בכל מקרה אם למישהו יש ויכול לרענן את זכרוני ולתת פרטים נוספים אני אשמח
אם אני אמצא את התקליטור אני אעדכן אותכם. kodman

FunkyGiraffe

New member
נהיינו ארכיון העתיקות בזמן האחרון

רק ברביעי אלכס-קאצ'ה מהפורום של מוזיקה שחורה בתפוז שלח אליי קלטת של הדג מ98 כלהקה בכל מקרה ידועה לי שקיים סינגל של שאנן כעצמאי עם שלום סלאם פיס ואין לי.. אם תשיג תודיע

kodman

New member
לא נכון

זאת לא אותה גירסא. ול FunkyGiraffe - אני קניתי את זה ממש מזמן, למרות שאני זוכר שבערך שנה-שנתיים אחרי שקניתי את זה (בערך בסוף 2000 אחרי שיצא האלבום של הדג) עוד היה עותק של זה איפושהו - אולי באיזה 5 שקל יותר מהמחיר המקורי (15 במקום 10) ואני אמרתי לעצמי "כבר יש לי עותק אחד" חבל לא קניתי עותק נוסף
למרות שמי יודע אם נעלם לי עותק אחד יכלו להיעלם לי 2 עותקים
בכל מקרה אם יהיה נס ואני אמצא אותו אז אני אסרוק לכם את זה - זכור לי אולי איזה עטיפה סגולה או צבעונית ממש פשוטה. ולמרות החסרונות של ההפקה המוסיקלית וכדומה - זה היה ממש אחלה ובאותה תקופה אהבתי את זה. kodman

kodman

New member
../images/Emo13.gif

*זכורה לי. ואתם עם כל הרדיקליות בנושא איסוף דברים "נדירים" וכדומה הייתי בטוח שיש לכם את הסינגל או לפחות מישהו צרב לכם או העביר לכם לאמפי או משהו
kodman

FunkyGiraffe

New member
"העביר לכם לאמפי או משהו"

מאיפה נודעה לך ההעברה שלי ושל אורן?
חחח הוא העביר לי את הבכורה של המכונה של הגרוב בצוללת, הופעה בניצנים 2001, הופעה בערוץ הספורט ועוד כמה וכמה שהיו לי כבר בכל מקרה איבדתי את הדיסק [כמה מקורי ויצירתי מצדי] ולמזלי הצלחתי להעתיק משהו מזה למחשב

kodman

New member
what u talking bout willis?

איזה מההופעות הנ"ל היו על דיסק? ואם הוא אבד לך איך העתקת למחשב? הזוי. בכל מקרה לא אכפת לי איזה הופעות של הדג נחש יש לך במחשב - תהנה
kodman

kodman

New member
ג'יראף - על ראש הגנב בוער הכובע ../images/Emo13.gif

בכל מקרה לא ידעתי כלום פשוט שמתי לב שאתם מתעסקים באיסוף מטורף של הקלטות נדירות וכדומה והייתי בטוח שאם לי יש (הוא יותר נכון היה) אז בטוח גם לכמה חבר'ה פה יש
kodman

kodman

New member

*או יותר נכון רק מראה שהגיע זמן לישון. מחר אני חוזר לבסיס. לילה טוב, kodman

FunkyGiraffe

New member
מאן

יש לי במחשב מעל 50 הופעות חוקיות של הדג נחש מכל הזמנים והספקתי להעתיק למחשב דברים חשובים מזה ממש יום לפני שזה אבד לי [דיסק של סילבר ליין ללא קופסא] למזלי את הבכורה של המכונה העתקתי, איזה קטע אחד חשוב מערוץ הספורט וקטע בונוס ממוזיקה היום 2001

למעלה