שלום. ניתן להחליף מפות ב GPS מ IGO ל 'מפה' ?

שלום. ניתן להחליף מפות ב GPS מ IGO ל 'מפה' ?

יש לי GPS של QUE עם תוכנה i go amigo. אני מרוצה מהמכשיר אך מאוד מאוכזב מהמפות. בצעתי עדכון מפות לפני כחודשיים במרכז IGO בהרצליה. אך עם זאת המפות עדכניות לאיזור המרכז אך באיזור הצפון, אני גר בצפון, המפות מעודכנות לכבישים משנות ה 90. 70 אחוז מהכתובות באיזור הצפון לא מדוייקות, לעיתים הכתובת בפועל נמצאת במרחק של כמה רחובות מהכתובת שמופיעה ב GPS. יש רחובות שהם שנים מדרחוב והGPS מנסה להכניס אותי אליהם כל הזמן. באיזור חיפה המצב בכלל נוראי. יש אפשרות להתקין מפות של חברת "מפה" על הGPS שלי? מהמכשיר עצמו אני מרוצה. מגיב יפה, מתעורר מהר. מחשב מסלול מהר. תודה ושבוע טוב

AYELET1

New member
מה שאתה מחפש זו תוכנה אחרת.

אאל"ט אין התאמה מיוחדת של תוכנות בארץ ל-QUE חוץ מ-IGO מצד שני ניתן לגשת לחברות המפיצות תוכנוץת כאלו ולברר....

umbo

New member
יש אפשרות ....אבל....

בעקרון, ל-iGO היה הסכם עם חברת מפה עד תחילת שנת 2009. המפה האחרונה על בסיס הנתונים של חברת מפה היא המפה של 3/09. אם תתקין אותה - יש לך מפה של חברת מפה. החסרון - המפה לא בדיוק מעודכנת, לא כוללת את הקטעים החדשים של כביש 6, את כביש 431 וכו'. מעבר לכך כל המפות החדשות יותר של ישראל ל-iGO הן של החברה עצמה ואמנם באו אליהם בהרבה טענות על איכות המפות. אם זה מתאים לך כי זה יסדר לך את כבישי הצפון בהם אתה נוסע - תחליף. אגב, היום יצאה מפה חדשה שלהם, נקווה שהיא יותר טובה.

למעלה