שלום נודדים.

manat האחת

New member
שלום נודדים.

בוקר טוב לכל המתעמלים. במקרה הגעתי וזה כניראה לא מיקרי כי זה המקום בו אני צריכה להיות (לצערי רב הזמן), כי אני כבר כ"כ הרבה זמן חיה עם נדודי שינה, עכשיו למשל השעה 6.45 ואני בעבודה כבר מ - 6.00 למרות שאני רישמית מתחילה ב - 9.00 וזה לא שעד 6.00 היתה שינה רצופה ( תזכירו לי מה זה??) כל שעתיים הלילה קמתי והקטע היה שגם כל שעתיים כמעט עגולים, אני אסביר : 1.53 ו ב - 3.55 ו ב - 5.51 ... אתם יודעים שכבר כ"כ הרבה זמן לא יצא לי להתעורר משעון מעורר, אני כל לילה אופטימית מחדש ומכוונת אותו במטרה להתעורר בעזרתו ..איפה אני מנתקת אותו כמה שעות לפני........... טוב חברים אשמח לשמוע אולי איזו הזדהות שארגיש קצת פחות לבד בעסק. בוקר טוב לכולנו

דנטל

New member
פעם גם לי היה קטע עם שעות מסוימות

שעות ממספרים יפים - 4:44, 5:55 הייתי נטרפת כשכל פעם על השעון היו מופיעות השעות היפות האלה. זה היה מוזר וקצת מפחיד, אבל חזר על עצמו כל לילה. עכשיו הוידאו לא בחדר וכבר פחות יש לי מושג מה השעה כשאני מקיצה. גם אני סובלת מיקיצות. מיקיציה מוקדמת אני לא סובלת. לא מסוגלת לקום בבוקר. שמה את השעון כל הזמן לעוד 10 דקות ועוד 10 דקות ובדקות האלה לא ממש ישנה, אבל גם לא מצליחה להביא את עצמי לצאת מהמיטה כשאני לא ממהרת. פעם הייתי קמה לפני השעון כי הייתי לחוצה. הלחיץ אותי שהוא יצפצף. הידיעה שהוא אמור להרעיש ולהעיר אותי היתה מטרידה את מנוחתי. היום כבר לא. להפך - לפעמים אני מקיצה עם פחד שאולי הוא צלצל ואני לא זוכרת וסגרתי אותו וחזרתי לישון. אחרי שקוראים פה את הסיפורים של הגולשים, אני בוודאות יכולה להגיד לך שאת לא לבד בעסק. ברוכה הבאה

למעלה