שלום, מתעניינת...

dor and more

New member
שלום, מתעניינת...

אני בת 27 עוד מעט (אני עדיין נחשבת צעירה נכון
) בנישואים ברמה נמוכה מאד, בעלי לא רוצה להתגרש ואני לא רוצה לראות אותו לידי אפילו עוד שניה. הוא משפיל אותי - בעיקר בגלל שהכסף לבית מגיע ממנו, אני ע.בית עם 3 ילדים קטנים הגדולה בת 5 הקטן 3... ובלי מקצוע - התחתנו בשידוך (אנחנו חוזרים בתשובה) הוא באמת לא אדם טוב- ובטח לא אליי, אבל גירושם מבחינתו לא באים בחשבון- הוא גם אוחז שאני לא אצליח לבד עם הילדים בלי כסף ושאני אתמוטט, אני לא רוצה להיות חלק מהנישואים האלה יותר, אני מרגישה שאני בת 27- אני יכולה יותר מזה- וחבל לי לבזבז את כל החיים עם אדם שכל כך מזלזל בי ולא אוהב אותי ואני לא אוהבת אותו, איך עשיתם את ההחלטה- מה אני עושה עם הילדים ועם פרנסה?

../images/Emo24.gif

אני מניחה שאת צריכה דבר ראשון (בהנחה שאין אלימות במשפחה שמצריכה לעזוב את הבית ומיד) להתחיל לדאוג לך לפרנסה. למצוא עבודה ולהתחיל לדאוג לעצמך. הילדים שלך אומנם קטנים אבל מספיק גדולים כדי להכנס למסגרת. אחרי שתמצאי את הנישה שלך ואת הבטחון הכלכלי שלך, יהיה לך יותר קל לעזוב.

dor and more

New member
גם אני חושבת...

אלימות- לא, רק מילולית, שזה גם מזיק לי מאד.... הבעיה שאני מפחדת מאד, הצעד הזה נראה לי מפחיד בצורה היסטרית... מה לבד בלי כסף? כן אני לא יודעת מאיפה להתחיל עם עבודה שהקטנים ככה - פתאום להשאיר אותם עד 4 במעון עם ולעבוד בעבודה שחורה נראה לי מלחיץ, אבל אני סובלת עכשיו- זה גם לא יכול להימשך.

אני 27

New member
מה שאת עוברת ... חוו כאן רוב האנשים ...

ובדיעבד .. רובם התגבר , ואף פורח לאחר התהליך ... לא אומר לך להיתגרש .. זו החלטה שלך בלבד . אבל קודם תהיה שלמה עם עצמך .. ובמה שתחליטי .. תלכי עם זה . בכל מצב , קל זה לא יהיה .. אבל כנראה שיהיה יותר טוב במבט קדימה . בכל מה שתחליטי .. בהצלחה .

aviavram

New member
אני לא מת על גרושין-לא סוד

מה שבר תיקון יש לנסות לשקם אבל אם הגיעו מיים עד נפש חבל שתמצאי עצמך בעוד 10 שנים זקנה ב 10 שנים באותו מצב או גרוע יותר את את באמת דתיה כדבריך יש רב ורבנית שיעזרו לך בעדה החרדית יש גם המון גמחים שעוזרים ויש לי עוד רעיונות פרועים אם תרצי נדבר אבל אם יש סיכוי שילך לטיפול ולשקם אני בעד אם הוא מזלזל בך שהוא מביא הפרנסה למה לא בעזרתו תמצאי בשלב א חצי משרה סתם שאלה הוא בטח יתנגד אבל גם יזלזל אמת?

dor and more

New member
אני מנסה לתקן כבר שנתיים,

הבחור לא בר תיקון- הוא באמת בן אדם נחמד אבל לא בנוי למערכת יחסים, בטח שלא עם אישה, אפילו לא עם כלב.. הוא פשוט מנותק מהזולת ומרוכז בעצמו, בקיצור- אני לא רואה טעם ללכלך עליו- וזה מה שמתחיל לקרות לי שאני מנסה להסביר למה אני צריכה להתגרש, אבל דרך לבניה אין כאן, הבעיה באמת עם כל הקטע הדתי הזה.. רבנים מחפחדים להגיד תתגרשי, למרות ששלי אוחזים שאני צריכה להתגרש. הוא לא יתנגד בהתחלה לזה שאני אמצא עבודה, עד היום כל הצעת עבודה שעלתה הוא שלל ומכל מיני סיבות אבל הוא אוחז שאני כן צריכה לצאת לעבוד כי זה לא בדיוק שיש לו כסף... אלא להפך- אני עכשיו גם בתהליך שלך ירידה במשקל- אני מרגישה שזה מאיים עליו- הבטחון העצמי שלי עולה והפחד לעזוב אותו מתפוגג לאט לאט.

dor and more

New member
ההחלטה כבר בתוכי הרבה זמן,

א טוב לי זה ברור, הפחד משתק אותי, אני חייבת להתחיל אין ברירה.. לאט לאט.. לא בניתי את הבית בים אני גם לא אפרק אותו ביום...

aviavram

New member
זה הבנתי לבד

נותרה הדרך והתמיכה ככלל ככל שתחתכי מהר יותר קל יותר המהירות מהשטן גם שכטר בפריז מת ברגע

dor and more

New member
המהירות מהשטן, ובכל זאת...

ככלל ככל שתחתכי מהר יותר קל יותר? לא סותר?

aviavram

New member
לא

אחרי שירדת עוד רבע הכנת את הקרקע את בשלה יש תמיכה חותכים במכה אלה אם את מהחושבבבבים ללא תוצאה אין סתירה

אופק 3

New member
ברוכה הבא ../images/Emo20.gif

יש פה חברים עם המון ניסיון, לאט לאט יעזרו לך להבין את הדברים, בתור צעד ראשון לקארת העצמאות שלך, את צריכה לעמוד בכוחות עצמך מבחינה כלכלית, לאחר מיכן הדברים יותר פשוטים. קחי אוויר , והמון סבלנות..

dor and more

New member
הקג' שאני אמורה להוריד בתהליך הדיאטה-

כמה ירדתי ומכה נשאר.. כמו שראית.. רבע כבר עבר. ואני? אני אהיה רזה !

למעלה