שלום!-מתנדבות....

שלום!-מתנדבות....

אנחנו שלוש בנות בנות 17 מסימות כיתה יא' שמעונינות להתנדב החופש אבל לא משהו קבוע.משהו עם עבודה עם אנשים.אנחנו אוהבות לכייף לצחוק ולעשות שמח.אז תעזרו לנו לעשות טוב לאנשים ותפנו אותנו למקום המתאים! ד"א,אנחנו מחולון בתים תל אביב אז נישמח אם זה יהיה באיזור. תודה!

שלום לטינקרבל הפייה../images/Emo24.gif

קודם כל כל הכבוד, וברוכות הבאות!!!!! אתן יכולות לפנות לבית לילדים במצבי סכון ולשוחח עם אם הבית לתאום מה ואייך ניתן לעזור הבית נמצא בתל אביב ושמו מקום אחר (במידה ותחליטו אז במסר אשלח לכם טלפון+ שם להתקשרות) ואתן יכולות לעשות דבר נוסף זה לפנות לאיציק 78 שכעת מפעיל ילדים חולים ולנסות לעזור לו. מה שתבחרו תבורכו. פנינה

adipo

New member
משרשרת

שלום לכן! אני סיימתי כרגע שנת שירות ונותרו לי כחודשיים עד לפרק הבא בחיי. בשבוע הנוכחי יש ברשותי, בנוסף לזמן, אוטו- אשמח לקחת חלק בפרוייקטים באזור בצפון (אני גרה ליד נהריה). בספטמבר אני מתחילה חיים בקומונה, עם גרעין, במסגרת פרוייקט שנקרא "בינה בשכונה" במהלכו נגור בדרום תל אביב ונהיה חלק מהקהילה. אנחנו נהיה כח גדול של כ-15 אנשים שמעוניינים לתרום וכמה שיותר- נשמח לקבל בקשות לעזרה ופרוייקטים! תודה מראש!

רותם111

New member
אתן יכולות להתחיל לעזור

בברית המילה ביום חמישי הקרוב ברחוב דניאל בבת ים (בני ברית), נהייה זקוקים למלצרים מתנדבים. אתן מוזמנות להצטרף לשרשור בעיין.

noriko

New member
איך מגיעים לשם בדיוק?

רוצה שאקח אותך טרמפ? נורית

רותם111

New member
בשימחה רק תכיני מקום לכל השקיות

שאני מביאה לרכזים השונים. יהיה כיף לבלות איתך את הדרך.

למעלה