שלום מתוקים

שלום מתוקים

לפני הכל מגיע לנו מזל טוב לרגל חגיגות השנה לפורום הכי הכי שלנו! תודה רבה לכם על הכל, אני אוהב אתכם תמיד וקיומכם הוא הסיבה הכי טובה לקיומי. הלוואי ונלך תמיד בדרך היפה הזו ביחד ושרק נגדל מיום ליום! ואם כבר בחגיגות מדובר אז כבר הבנתם שיש מקום ויש תאריך והכי חשוב שיהיה שם זה אתכם, אני מאוד מתרגש לקראת האירוע הזה והנוכחות שלכם תחזק אותי מאוד. למי שלא יודע לניקי יש יומולדת ב 24 לחודש (כמה ימים לפני אריאל שלנו) וכמו שאתם רואים יש לנו הרבה סיבות למסיבות! אז....נתראה בקרוב! נשיקות יוסי

יוסיייי!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסת לכתוב...! המון מזל טוב!! והתודה היא לך...
מחכים לראות אותך!
באמת הרבה סיבות לחגוג..

1מאיוש

New member
יוסי ../images/Emo6.gif

מה נשמע ?! שמחה שנכנסת לפורום !! אל תדאג- ניהיה במסיבה לחזק אותך =] ותיכנס יותר לפורום אם תוכל תודה !!!

moranush86

New member
יוססססס

אתה זווכר שאמרת לי: "עד שאני לא אקבל את הזהב ביד, אני לא מאמין"??? הנה זה קורה עוד מעט עוד שבועיים... אל תדאג אנחנו מאחורייך עושים הרבה רעש, ובצדק!!! חבר'ה כמו שיוסק'ה אמר - שבוע הבא, 24 בחודש, יש לניקי שלנו יומולדת 29 אז אל תשכחי לתת לו כבוד בקומונה שלו.................

ג'וזףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif היי יוסיייייייי

כיף לראות אותךך פה איך היה בניו יורק?? לי בתור פעם ראשונה הייה חוויה שאי אפשר לתאר במילים..חח (אפילו ילד מהלהקה שלי שבר שם דלת מזכוכית כי לא היה כתוב שם למשוך או לדחוף חחח ובעל המסעדה היה כזה עצבני..=\) אני לא יכולה לחכותת כבררררר למסיבת הזהבב!

יוסייייייייייייייייייייייייייייי

איזה יופי שנכנסת!!! אל תדאג בנוגע למסיבה אנחנו נהיה איתך!! מגיע לך אתזה אין זמר כמוך בעולם!!!

adiii1

New member
יוסקיש

היי יוסי מניינים איתך? קודם כל אני מקווה שטוב לך ואתה מאושר כי מגיע לך ככה אישית אני עדיין לא ידוע אם אני אגיע למסיבה אבל אני מקווה שכן כי אני מתה לראות אותך ובהחלט הרבה סיבות לחגוג ודבר אחרון אוהבים אותך ושיהיה לך סופשבוע הכי נעים ומהנה בארץ

sarit lang

New member
יוססססססססססססססי !../images/Emo24.gif

מזל טוווווווווווווווווווווווווווווווווב!

יוסיייי...!!

המון מזל טוב מגיע לך.. תומכים ומעריכים אותך לאורך כל הדרך.... אוהבתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה זמרר ענקקק

ניר86

New member
כפרה עליךךךךךךך

איזה כיף שנכנסת ! אתה לא יודע איך אני כבר מחכה למסיבה הזאת ... והחודש באמת יש לנו הרבה סיבות לחגוג לניקי יקיר הפורום הזה יש יומולדת, ולאריאל המנהל המקסים ויש שמועות הסנוב גם חחח סתם סתם וכמובן המסיבה בתחילת חודש הבא אז יאללה שיגיע כבר ...אני לא יכול לחכות יותר אוהבים אותך המון !!! ומסר לאומה:טובה גמזו לשלטון בלי שום קשר "צ'ופ צ'ופ צ'ופ" :)

יוסי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסת לכתוב!!!
התודה היא לך...כי אתה הסיבה לקיום הפורום!!! אני מקווה לראות אותך במסיבה

יוסי!!

אני מאוד מקווה שאני אצליח לבוא למסיבה
רציתי לספר משהו אתמול הלכתי לקנות בגדים אז שמו את השיר"פס ליום אחד" ואני כזה מסתכלת על חולצות וזה אז אני מתחילה לשיר "יש לי פס ליום אחד אז בואי נגלה..." ואז כזה אני מתחילה לזוז וזה ואז שנגמר השיר אני כזה מגלה הגזמתי (אבל לא ממש
חחח) פדיחה... |בדגש|עדי|סגדש|

יוסי יוס..../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתה נכנס וכותב לנו... ובאמת יש הרבה מסיבות
ואני מקווה שנתראה בקרוב במסיבה..

למעלה