שלום משה רון

galigal33

New member
שלום משה רון

אני קצת לחוצה ואודה לתשובה מהכיוון הנמורולוגי. יש לי תינוק בן תשעה חודשים שאני מאוד אוהבת. לפעמים הוא פשוט רגוע מידי ולא מתלהב..וקצת חולמני. מתקשר עם אנשים אבל מסתדר טוב מאוד גם לבדו ונהנה ממנה. הוא מתפתח תקין למעט איטיות בתחום המוטוריקה הגסה (אבל בטווח הנורמלי) בגלל החולמניות שלו לעיתים לקחתי לבדיקות ובינתיים לא ראו שום דבר שמחייב בדיקה. רציתי לדעת מהכיוון הנמורולוגי האם אתה יכול לראות בעייה או אם בכלל אפשר לראות במיספרים הקשורים לו אופי קצת יותר רגוע ומופנם. כולם אומרים שאני היסטרית ואני מקווה שאכן כך. שמו הפרטי: 1 -1- 3- 6 -5 שם המישפחה:3 -2 -1 -2 -9 -2 תאריך הלידה שלו :17.2.2006 (סה"כ 9) הפרטים שלי: שם פרטי:5 - 6- 8 -2 שם מישפחה :3 - 2 - 1 -2 -9 -2 ותאריך לידה :12-5-1972 (סה"כ 9) אשמח לתשובה או כיוון. תודה!

galigal33

New member
מוסיפה

שם הילד : אילון שם מישפחה: גבירצר אין שם שני. תודה!

משה רון

New member
איטיות בתחום המוטוריקה הגסה

האם הכוונה לגפיים או לגב? יש כאן שני עניינים שונים.האופי קצת מופנם זה מוטבע אצלו, אבל יש לו מעלות משלו. עניין ההתפתחות עניין שונה ואחכה לתשובתך.

galigal33

New member
הכוונה

היא שהוא עדיין זוחל רק גחון. הרגליים קצת יותר חלשות אצלו מהחלק העליון אבל גם זה כבר לא נכון .האמת שהיא שזה לא מדאיג אותי כלל כי אמנם הוא קצת איטי אבל עדיין בנורמה וכל הזמן מתקדם. אני יותר דואגת מהקטע השפתי , התיקשורתי. הוא אמנם התחיל לקשקש אבל יש ימים שהוא מפסיק לגמרי...לפעמים הוא חולמני כזה. למה התכוונת בעניין ההתפתחות? אודה לך אם תפרט ככל שתוכל במיסגרת מוגבלת זו. כבר יצאו לי כמה שערות לבנות מדאגה וחוסר שינה בלילה. תודה מקרב לב.

משה רון

New member
את חייבת להרגע

אני חייב לסייג את ההתכתבות בכך שזה לא פורום להתפתחות ילדים ואני איני מומחה בתחום, ובטח לא בהיבט הרפואי. מה שאני כן מוצא בשמו של בנך שני דברים: 1 - יש בשמו היבט של התבוננות פנימית, למידה יסודית קצת מופנמות וחיפוש שקט.זה מאוזן ע"י נתונים אחרים במפת לידתו. אין סיבה ברורה לדאגה, כנראה שזה הטיפוס. 2 - מההיבט הפיסי יש נטיה לשרירי גב קצרים וקצת חלשים.וכנראה החלק המוטורי קשור בזה.ידוע לי שיש תכנית אימון והתעמלות מיוחדת לפיתוח שרירי הגב והאגן אצל תינוקות.העלי בפני הרופא את האפשרות שציינתי כדי שיפנה אותך לטיפול המתאים. התופעה שציינתי אינה בלתי הפיכה וניתנת לפתרון.

galigal33

New member
תודה משה

אני מקווה שדאגתי תהייה בתחום הפיזי בלבד ולא יותר מזה..ושאכן זה פשוט האופי שלו . הנושא הפיזי מטופל כבר. אני מודה לך מאוד על ההענות המהירה והתשובה המפורטת!

למעלה