שלום, משה נוסע.

גנגי

New member
שלום, משה נוסע.

מוישלה (או בשמו הרשמי "משה", במלרע-דמלרע, כמובן) נוסע כנראה מחר למחוזות הים שטעמו טעם תה צילוני משובח. ולמה אני מטריחה אתכם בקטנות כגון דא? אה! כי מוישלה לוקח איתו גם את איציק, ולכן רוב ערוצי התקשורת שלי (וגם האפיקים והתעלות, למי שחייב לדעת) נסתמים החל ממחר אחה"צ, ורק זלדה, טלפונתי הסלולרית, נותרת עמי ולא נוטשת בטרם עת (ואני עוד אשלם על זה...). אבל זה לא צריך להטריד אתכם, בעצם, כי רק שקט יהיה לכם מזה. אתם עוד תברכו על זה. (פולנייה נשארת פולנייה, שלרגע לא תחשבו ששכחתי את מוצאי האציל). וביום שישי בלאו הכי תראו אותי (עם עיגולים שחורים מסביב לעיניים - הבכי, הגעגועים, הפרידה ממוישלה שלי...) ותוכלו לספר לי על כל מה שהפסדתי בפורום. אם מחר עוד אוכל להיכנס הנה ולארגן משהו בקשר למפגש, מה טוב. אם לא, נג'סו למוסקטי, כי שלוחתה של אישה כמותה, כידוע. בעצם, בכל מקרה עדיף שתנג'סו לה, למה לא...
בקשר למה שתחליטו מאחורי גבי בקשר למפגש, כזה שעה ומקום ותוכנית, יהיה נחמד אם תוכלו לעדכן גם אותי. או שאגיע ליער ואשב לי כבר לבד שם עם הזאב. או עם נחמה. או עם התותים. או עם הכינה. רחמו רחמו עמי.

nutmeg

New member
יוווו אלוהימדירים

זו שלא יודעת מימינה ומשמאלה בעיר הקודש אמורה לסדר עניינים? השתגעת? אמרתי שאעזור לא שאארגן. טוב - נראה איך נצא מהפלונטר... ותגידי למוישה נסיעה טובה!

למעלה