חחח מסכן
ל לולי 180 New member 8/6/07 #25 אומרים שבהתחלה זה חרא אבל כשאתה יוצא משם אתה אומר שזאת הייתה חוויה בלתי נשכחת..
H HILA46 New member 8/6/07 #23 מדהימה אחת../images/Emo99.gif שמחה שאת מאושרת מהעבודה על הדיסק כיף שנכנסת אוהבת
ר רותמיקה2 New member 8/6/07 #24 לירז ../images/Emo103.gif../images/Emo15.gif בהצלחה בדיסק החדש, מקווה שתהני בכל רגע ורגע מהעבודה על האלבום. מחכה לו ולהופעות, אני גם מחכה לפגוש גם אותך. אוהבת , רותם
לירז ../images/Emo103.gif../images/Emo15.gif בהצלחה בדיסק החדש, מקווה שתהני בכל רגע ורגע מהעבודה על האלבום. מחכה לו ולהופעות, אני גם מחכה לפגוש גם אותך. אוהבת , רותם
O OmErLoLa New member 9/6/07 #29 לירזווש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif אוי איזה נשמההההההההההה... איזה כיפ לראות הודעה שלך!!!!!!!!! אותך עומרצ'
לירזווש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif אוי איזה נשמההההההההההה... איזה כיפ לראות הודעה שלך!!!!!!!!! אותך עומרצ'
ל לאיור New member 9/6/07 #30 קצת באיחור אבל לא נורא... :\ תודה רבה שיהיה גם לך קיץ משגע תשמרי על עצמך ובהצלחה עם האלבום!!
A amit zur New member 10/6/07 #31 לירזוש אהבת חיי איזה כיף שהגבת! אני שמחה שאת נהנת מהעבודה על האלבום השני... ואני מצפה לו מאוד! קיץ נעים ובטוח... ותרבי בתגובות...
לירזוש אהבת חיי איזה כיף שהגבת! אני שמחה שאת נהנת מהעבודה על האלבום השני... ואני מצפה לו מאוד! קיץ נעים ובטוח... ותרבי בתגובות...