יוסי אזולאי שלכם
New member
שלום מקסימים
התגעגעתי אליכם מאוד,נכון שהרבה זמן לא כתבתי, ולא כי חלילה שכחתי, אתם בוודאי יודעים שהתקופה האחרונה היתה עמוסה יותר מהרגיל בעקבות צאת האלבום, סגירת כל הקצוות האחרונים של האתר,הפקת הקליפים, ראיונות השקות וכד'... אז עכשיו כל שנותר הוא להינות מהמחמאות שלכם
אני מאוד שמח לשמוע שאתם אוהבים את הדיסק הזה, ומתרגש ביחד אתכם כאילו אני שומע אותו בפעם הראשונה. תודה רבה שקניתם אותו. לכל חברי הפורום המצטרפים (ויש די הרבה כאלה אני חייב לציין) ברוכים הבאים לפורום הכי חם ואוהב שיש...תפגשו כאן אנשים מקסימים. אריאל ואני חשבנו על מפגש של כולנו, אני מאוד רוצה להכיר את הפנים שמאחורי השמות, כך שנקבע לנו מועד מתאים מיד לאחר שאחזור מחו"ל. מבטיח להתעדכן באופן שוטף גם מרחוק. מאחל לכולכם חופש נעים וקיץ מקסים! תשמרו על עצמכם. אוהב עד אין קץ כל אחד מכם. יוסי נ.ב - לניקי גולדשטיין - אני יודע שאתה מנסה לגנוב לי את כל המעריצים כאן בפורום... ראה הוזהרת... נ.ב 2 - עידן - שמחתי מאוד להכיר! אתה מקסים!
התגעגעתי אליכם מאוד,נכון שהרבה זמן לא כתבתי, ולא כי חלילה שכחתי, אתם בוודאי יודעים שהתקופה האחרונה היתה עמוסה יותר מהרגיל בעקבות צאת האלבום, סגירת כל הקצוות האחרונים של האתר,הפקת הקליפים, ראיונות השקות וכד'... אז עכשיו כל שנותר הוא להינות מהמחמאות שלכם