שלום מקסימים

שלום מקסימים

התגעגעתי אליכם מאוד,נכון שהרבה זמן לא כתבתי, ולא כי חלילה שכחתי, אתם בוודאי יודעים שהתקופה האחרונה היתה עמוסה יותר מהרגיל בעקבות צאת האלבום, סגירת כל הקצוות האחרונים של האתר,הפקת הקליפים, ראיונות השקות וכד'... אז עכשיו כל שנותר הוא להינות מהמחמאות שלכם:) אני מאוד שמח לשמוע שאתם אוהבים את הדיסק הזה, ומתרגש ביחד אתכם כאילו אני שומע אותו בפעם הראשונה. תודה רבה שקניתם אותו. לכל חברי הפורום המצטרפים (ויש די הרבה כאלה אני חייב לציין) ברוכים הבאים לפורום הכי חם ואוהב שיש...תפגשו כאן אנשים מקסימים. אריאל ואני חשבנו על מפגש של כולנו, אני מאוד רוצה להכיר את הפנים שמאחורי השמות, כך שנקבע לנו מועד מתאים מיד לאחר שאחזור מחו"ל. מבטיח להתעדכן באופן שוטף גם מרחוק. מאחל לכולכם חופש נעים וקיץ מקסים! תשמרו על עצמכם. אוהב עד אין קץ כל אחד מכם. יוסי נ.ב - לניקי גולדשטיין - אני יודע שאתה מנסה לגנוב לי את כל המעריצים כאן בפורום... ראה הוזהרת... נ.ב 2 - עידן - שמחתי מאוד להכיר! אתה מקסים!

שלום מקסים!../images/Emo9.gif

בהחלט! הדיסק שלך מדהים, מרגש, מיוחד ומשובך! כמוך
אף אחד לא מצפה לפחות מזה ממך
תמיד היית מצויין! אתה מוכשר ומקסים... הרבה הרבה הצלחה ממני
שני

אורטל 31

New member
שלוםם מ=ד=ה=י=ם..!../images/Emo140.gif

אין על זה ספק שהדיסק שלך מדהים ומרגש מכול הלב..!וראינו את זה... תמיד בכול מצב ההית ענק פשוט אין עלייך..!ובכככל הכישרון המדהים שלך ! פשוט מלך כמו שכבר ציינו פה..! המוןן המון המון
ממני שיהיה ומכולם!:)ואנחנו נתגעגע המונייי...!ותמיד תזכור שבשבילנו אתה הסטאר שלנו! ואתה הכי שבעולם!אוהבים אותך !

i D a N 16

New member
יוסי../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע ממך
ממש נהניתי איתך,אך מילים וירטואליות לא אומרות מאום,אני יכול לתאר עד ההתנתקות עד כמה נהניתי,אבל זה לא יבהיר כלום
אני מקווה שלאחר שתחזור ארצה נתראה שוב,שכל האנשים כאן יוכלו להזדהות איתי,עד אז שיהיה המון המון המון בהצלחה עם דיסק וכמובן בחו"ל ונקווה לשמוע ממך כמה שיותר בקרוב. עידן

אז ככה:

יוסי טס לחו"ל להופעות ולקידום האלבום בחו"ל שמי שלא יודע, נמכר גם שם! מאוד אוהבים אותו בחו"ל, ורק נותר לנו לאחל לך, מיסטר, שתהיה לך טיסה נעימה, וכמובן בהצלחה בהופעות שבטח תפציץ בהם כמו שרק אתה יודע. אוהבים אותך, חולים עליך - פורום י.א.

prity girl

New member
חברה שלי ואחי בחו"ל עכשיו

והם שאלו על הדיסק- סתם כי מענין אותם לדעת ואמרו להם שזה לא יגיע אליהם? אז השאלה שלי היא אם הדיסק ימכר רק באינטרנט או שגם יפיצו אותו בחנויות שם? אגב התרשמתי מהעובדה שליוסי יש גם מעריצים של ממש שגם מדברים כמוכם עליו בחו"ל, ממש נחמד.

לזמר הכי אהוב עליי

היי מקסים מתוק איזה כיף זה לראות הודעות ממך אני מקווה שתמשיך לכתוב לנו כי אנחנו מחכים לך מקסים

אהלן יוסייייייי מ'נשמע???

בקשר לפורום אתה צודק זה פורום טוב ויש פה באמת אנשים מקסימים!! בקשר לדיסק יש לך דיסק אחד הטובים יוסי באמת דיסק טובבב! השיר עם יואב יצחק שיר מדהים! לי קוראים מאור ד''א אגב...
ואני יחסית חדש פה בפורום. אז שיהיה לך המון המון המון בהצלחה בחו''ל ותשמור על עצמך! אוהבים אותךך המון המעריצים שלך!!!

orianush

New member
שלום יוסיייי

התגעגעתי חח.. הדיסק שלך באמת מקסיםםם ושמעתי אותך אצל ירון אילן ואתה פשוט מקסים
אני מחכה כבר למפגש.. אני רוצה להכיר את כל האנשים המקסימים שיש פה וכמובן גם אותך.. זהו אז המון המון המןו המון בהצלחה עם הדיסק בארץ ובחו"ל

9B9

New member
הייי

אני חייבת לציין שאתה זמר מהשורה הראשונה..אתה יודע להגיש את השיר בצורה הטובה ביותר כך שנרגיש אותו..אין עליך!...בהצלחה בחו"ל ומקווה שתחזור מהר!

צנובר

New member
סע לשלום

יוסי, טיסה נעימה, תעשה גם קצת חיים בחו"ל, ולא רק עבודה (שזה חשוב מאד, אבל בכל זאת...) ובעצם לאיזה חו"ל אתה טס? ומתי, ובעיקר מתי חוזר?

שלום יוסי../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif

ממש נחמד מצידך להיכנס וחהגיב פה בפורום
יש לך אחלה שירים
ואהבתי את הקליפ החדש שלך בערוץ 24
בפעם הראשונה ששמעתי את אחד השירים שלך זה היה בתוכנית של דידי הררי
שיהיה לך המון המון הצלחה
אתה זמר גדול

דוד!

יוסי נוסע למדינות ארה"ב...ניו יורק למשל, להופעות של קידום האלבום השני - "יום אחד איתך".. וכמובן, כמו כל אמן להמשיך לנסות את המזל גם בעולם הגדול.. הרי ליוסי שלנו יש המון מה להציע.

Justin RuLeZ

New member
יוסיייי....../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני חייבת להגיד דבר ראשון שאין עלייך אתה מקסים יש לך דיסק מעולה חבל על הזמן ...ובאמת יש פה חבר'ה חמודים... דבר שני אני התחלתי לכתוב פה ממש לא ממזמן אבל כבר כמה חודשים אני מסתגלת בפורום רואה מה אנשים כותבים ומה אתה כותב... נחמד לדעת שאתה מבקר בפורום שלך ומכיר פה את החבר'ה טוב... אולי אתה ואני יום אחד נכיר יותר טוב חחחח.... דבר אחד שכחתי להגיד וזה השם שלי אז ככה אני ספיר בת 17 מהצפון (חור ליד נהריה)וו...אמממ ...זהו אני מצפה למפגש פורום!!!!

teila0

New member
וואיייי יוסיייייייי חחחחחחח

אתה תמיד מדהים זה לא חדש....... טיסה נעימה ובעיקר מהנה....

הדיסק "יום אחד איתך"

יוסי הדיסק פשוט שירים מדהימים תמשיך להיות זמר מדהים ומקסים עלה והצלח בדרכך .... יש לך קול מדהים! דיקלה

למעלה