שלום,מס' שאלות

נוש20

New member
שלום,מס' שאלות

אז ככה,אני דיי חדשה פה בפורום אז קודם כל נעים מאוד. השאלות שלי הן כאלה: אני מעונינת להרכיב פאזל עם תמונות נוסח פאבים: של בירות או כל דבר שמתאים לאווירה,תמונות ישנות כאלו. למי שהבין את כוונתי ויכול לצרף תמונה ושם הפאזל- חברה,מס' חלקים..יכול לעזור לי מאוד( אני רוצה להרכיב בשביל להציב בחדרי החדש:) * ).-ואם ידוע לכם שיש את זה בחנות בב"ש החדשה של הפאזלים מה טוב.... שאלתי השניה היא, אני מעונינת לאחר הרכבת הפאזל לשים אותו בתוך מסגרת של תמונה עם זכוכית כזו/פלסטיק.ממש כמו תמונה אמיתית. אני באר שבעית, יש למישהו אולי מס' שהוא מכיר שעושים את זה בזול?כולל הדבקת הפאזל על קרטון ביצוע?- באזור הדרום כמובן. תודה לעונים...ואחלה יום.

מממאיה35

New member
הכי טוב לגשת לחנות

בב"ש ולבדוק שם דוגמאות של פאזלים. יש את פאזל בקבוקי הבירה (1000 חלקים) אבל אויל אם תהיי בחנות ימצא חן בעינך דווקא משהו אחר? וגם - מאיפה לנו לדעת אם יש את זה בחנות?
קפיצה קטנה ותהיה לך תשובה. לגבי מסגור, אני אישית אומרת "פרה פרה" קודם תקני פאזל אחכ תרכיבי בסוף תבואי לדון במסגור, אבל כדי שבכל זאת אצא נחמדה, חפשי במאמרי הפורום או תעשי חיפוש מתקדם על "מיסגור" או "הדבקה ותמצאי מלא תשובות. ברוכה הבאה וגם בהצלחה!

ssyוM

New member
היי נושי ../images/Emo13.gif

כמו שמאיה כתבה ...יש פאזל שעונה על בקשתך
פאזל בקבוקי בירה . מדובר בפאזל של חברת אדוקה והוא בעל 1000 חלקים . אני הרכבתי אותו ומאוד נהניתי ממנו, הוא פאזל יפיפה . לגבי מסגור. מכיוון שאני לא הכרתי אנשים כדי לקבל חוות דעת לגבי מסגור באיזור מגורי פשוט פתחתי דפי זהב ובדקתי היכן ניתן למסגר פאזלים . את יכולה לבקש הצעת מחיר ולהשוות מחירים . מסגר אדיב אף ייתן לך טיפים אודות מיסגור והדבקה . עם הזמן תוכלי לאמוד את איכות המסגור וכך לבחור במסגר כזה או אחר. ממליצה לך גם לעיין במאמרי הפורום בטוחני שזה יעזור
שיהיה המון
לשאלות נוספות אני/אנחנו כאן ובמסרים

littletulip

New member
תודה( זו נוש)

תודה על העצות,הפאזל מגניב אני רוצה משהו בסגנון, יש לך עוד פאזלים בסגנון? מה הגודל בס"מ של פאזל 1000 חלקים? המסגרת ממש יפה דרך אגב...

jocie1

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

קראתי על עוד פאזל בסגנון, ראיתי גם אותו רעיון תמונה של בקבוקיי יין ומשקאות שונים נדמה לי של חברת אדוקה, אך, כדאי לבדוק בקטלוגים של כל החברות, דרך הפורום. ראיתי את הפאזל הספיציפי הזה בחנות של P&M בכפר סבא בהצלחה

SuperVixen

New member
מסגור בבאר שבע

ברוך הבא נוש לעולם הפאזלים. את שני הפאזלים הקודמים שלי (ואת השניים הבאים) אני ממסגרת ב"ביגלרי" בביג. מסגרתי שני פאזלים של 1,000 (אחד מהם פנורמי), אחד עם זכוכית מט ב - 200 שקל. כמו כן, תמיד יש שם פאזלים שמוסגרו והוא נראה מכיר בנושא. הוא מדביק אותם בעצמו על קרטון ביצוע ובאופן כללי די נחמד. אל דאגה!

littletulip

New member
תודה ושאלה..

הוא מוכר שם גם מסגרות בנפרד? ואם כן כמה זה עולה?נגיד לפאזלים בגודל 1000 ו500 חלקים כמה עולה בחנות הזו למסגר פאזל בגודל של 500 חלקים?100 שקל? זה קשה לעשות את זה לבד בבית?<

fireman

New member
מסגור

פאזל של 500 חלקים זה פאזל בגודל סופי של בערך 50 ס"מ על 50 ס"מ לכל היותר כאשר הרוב הם 48-49 על 34-36 ס"מ. לגדלים הללו הייתי ממליץ לחפש מסגרות מוכנות בחנויות הצילום בעלות של עשרות שקלים ובאמת לבצע לבד בבית. לדעתי תוכלי למצוא מסגרות מוכנות גם לפאזלים בגדלים הממוצעים של 1000 חלקים. פאזל גדול יותר יצריך הסתייעות באיש מקצוע מאחר ומגוון המידות גדול ומדובר בגודל מסגרת שהוא אינו כזה שנמכר באופן שוטף בחנויות הצילום בכדי למסגר תמונות. בנוסף להצעה שכתב כאן אחד מחברי הפורום לגבי ביג יצא לי לעבור גם ברחוב העצמאות בעיר העתיקה, ממש מול המאפיה של הפינה החמה יש שלט של זגג שכתוב בו במפורש שהוא ממסגר פאזלים כך שלדעתי צריך להיות לו מושג וניסיון בתחום, אני בכל מקרה מתכוון לבדוק אותו כשאסיים להרכיב את הפאזל שאני עובד עליו כרגע (2000 חלקים של גשר ברוקלין - ניו יורק) בהצלחה!

נוש20

New member
אוקיי תודה רבה

אני לא יודעת מה להחליט אבל תודה על כל העיצות והעזרה

למעלה