שלום ממי

שלום ממי

שאלתי האם אני אמצע עבודה בזמן הקרוב 1. אייהואז. 2. אייהואז 3. מאנאז. 4. גבו. אמממ הרונים אוהבים אותי בזמן הקרוב? מענין מה תשובתם אלי כרגע תודה ממוש

המממ....

אייהוואז הוא הרון של הסופים, של הלידות מחדש. קשה לי לפענח את זה בהקשר שלך, בטח לא טוב כמו שאת בטח יכולה, אבל אין ספק שאת צועדת לקראת שינוי גדול,ואם התרכזת בקריירה בזמן ששאלת אז כנראה שהשינוי יהיה בתחום הקריירה, ובקרוב. אלה בשורות גדולות! (ושוב, שימי לב, שוב קיבלת גבו...
)

נו טוב ...

כן קיבלתי שוב גבו והסתכלתי באתר אמא אדמה, ושם לא היתה לפי מיטב זכרוני עבודה אם רון גבו. עשיתי את כל ההעבודות שהיו שם הכוונה למאמר שכתבת שם אם ההשתיכות של הרונים לצא'קרות. אשמח אם תתני לי טיפ איזה עבודה אני יכולה לעשות אם גבו .

גבו - לקחת ולתת

גבו מדבר על היכולת לוותר על הפנקסנות. מה הכוונה? הכוונה היא להציע עזרה מכל הלב, לתת בלי לעשות חשבון, בלי לדעת שחייבים לי, והרבה פעמים אפילו יותר קשה - גם לקבל בלי להרגיש חייבת. אז אם את רוצה פעילות עם גבו, תתבונני בהרגלי הנתינה והקבלה שלך - האם הם לא מאוזנים? האם אחד מהם בדרך כלל גורם לך להרגיש אי נוחות? עם כל האנשים? עם אנשים מסויימים? כיצד את יכולה להתחיל לשנות את הדפוס הזה?

../images/Emo140.gifהי עומר שמתי לב שענית לכולם

ולי לא . יכול ליהיות שלא שמת לב? לא נורא אשמח לקבל ממך תשובות לשאלותיי בפורום בכל עת. תודה

למעלה