שלום, מישהו יודע...

מצב
הנושא נעול.

ofirb3765

New member
שלום, מישהו יודע...

שלום, מישהו יודע...
איך מחשבים את השכר מינימום אם אני עובד שעה במשמרת לילה??? תודה למי שיענה...

ofirb3765

New member
ועוד משהו..

שלום, מישהו יודע...
איך מחשבים את השכר מינימום אם אני עובד שעה במשמרת לילה??? תודה למי שיענה...
ועוד משהו..
ע"פ מה שהבנתי שעות נוספות של 125% מגיעות אחרי 7 שעות, אבל אחרי כמה שעות מגיעה תוספת של 150%??

שעות נוספות

ועוד משהו..
ע"פ מה שהבנתי שעות נוספות של 125% מגיעות אחרי 7 שעות, אבל אחרי כמה שעות מגיעה תוספת של 150%??
שעות נוספות
החל מהשעה התשיעית-125% וההחל מהשעה ה-11 -150% זה בהנחה שאתה עובד גם בימי שישי. אם אתה עובד 5 ימים בשבוע-השעות הנוספות מתחילות בשעה העשירית.

Charlotte Chamb

New member
שעות נוספות במשמרות לילה

אפילו
זאת משום שלמשמרת לילה תחשב משמרת שלפחות שעתיים ממנה תהיינה בין השעות 22:00 ל-06:00.
שעות נוספות במשמרות לילה
שעות נוספות במשמרת לילה מתחילות מהשעה השמינית ואילך. על השעתיים הנוספות מקבלים 125% ועל כל שעה מעבר לזה 150%

ofirb3765

New member
אי הבנה...

אפילו
זאת משום שלמשמרת לילה תחשב משמרת שלפחות שעתיים ממנה תהיינה בין השעות 22:00 ל-06:00.
אי הבנה...
התכוונתי שאני מקבל משכורת ע"פ שעות אני בטוח נקרא משמרת לילה כי המשמרת שלי רק מתחילה ב22.00 אז בשביל לחשב משכורת חודשית אני צריך להכפיל את שכר השעה ב7 שעות ואת זה להכפיל בימי עבודה בחודש???

Charlotte Chamb

New member
אז ככה

אי הבנה...
התכוונתי שאני מקבל משכורת ע"פ שעות אני בטוח נקרא משמרת לילה כי המשמרת שלי רק מתחילה ב22.00 אז בשביל לחשב משכורת חודשית אני צריך להכפיל את שכר השעה ב7 שעות ואת זה להכפיל בימי עבודה בחודש???
אז ככה
אתה צריך לוודא, שאתה מקבל לשעה, 18.58 ש"ח, והחל מחודש הבא, 19.28 ש"ח לשעה. ככה את היודע אם אתה מקבל שכר מינימום או לא. ואם אתה עובד לפי שעות, אז בתלוש השכר צריך להיות מצוין אצלך כמה שעות עבדת בחודש, ומהו ערך השעה שלך. במקומות מסוימים, משלמים יותר עבור עבודה בשעות האלו. אז תבדוק בתלוש מה שכר השעה שאתה מקבל, וכך תדע

מצב
הנושא נעול.
למעלה