שלום- מישהו יודע את תוצאות המצעדים

../images/Emo79.gifהמצעד השנתי של רדיו ירושלים../images/Emo79.gif

עשרת הגדולים במצעד הישראלי השנתי של רדיו ירושלים: 1. הלב-מאיה בוסקילה 2. יום ועוד יומיים-שי גבסו 3. היום-אהוד בנאי 4. בחום של ת"א-שרית חדד 5. פרחים בקנה- משפ' תאקט 6. ניצחת איתי הכל-עמיר בניון 7. חכי עוד רגע-סגיב כהן 8. עכשיו טוב-גלעד שגב 9. שירת הסטיקר-הדג נחש 10. אחת מאלף-חיילי הנקמה ורינת בר זמר השנה: שי גבסו זמרת השנה: מאיה בוסקילה הרכב השנה: הדג נחש

ys100

New member
שלום- מישהו יודע את תוצאות המצעדים

השנתיים בתחנות השונות (רשת ג', גלג"צ וכו..)?? אפילו רק זמר/זמרת/להקה ושיר יהיה נחמד..:) תודה..

ממה שידוע לי,

בגלגלצ - שיר השנה הוא "יום ועוד יומיים" של שי גבסו, שגם לקח את "זמר השנה". "זמרת השנה" היא מאיה בוסקילה אם אני לא טועה... אני מאוד מקווה שאני לא מטעה אותך, נקווה שבזמן הקרוב יגיחו לפורום אנשים יותר חכמים ומלומדים ממני בנושא הזה (מנחם גרנית? איפה אתה?) ויענו לך על השאלה החשובה. נ.ב:
Honey, I'm Home!!! התגעגעתי. כיף לחזור. תודה לכם על שמירת הסדר הטוב בפורום.

פּלפּל

New member
המצעד השנתי של רשת גימל, תשס"ד

(כפי שפורסם על ידי מוריסיו בפורום מוסיקה ישראלית חדשה וישנה. מומלץ להוריד גם את קובץ הסטטיסטיקות). 1. יום ועוד יומיים - שי גבסו 2. הלב - מאיה בוסקילה 3. שירת הסטיקר - הדג נחש ואהובה עוזרי 4. ים של דמעות - נינט טייב 5. מילים חסרות - שי גבסו 6. ניצחת איתי הכל - עמיר בניון ומילי רביד 7. בחום של תל אביב - שרית חדד 8. סיפור מכור - מאיה בוסקילה 9. התינשאי לי - רגב הוד 10. היום - אהוד בנאי 11. עכשיו טוב - גלעד שגב 12. זוז מצד לצד - מומי לוי ושלוש לראש 13. חגיגה - שרית חדד 14. פרחים בקנה - סבלימינל והצל 15. שמש אדומה - מומי לוי וגלי עטרי 16. אל תדאגי לי אמא - פבלו רוזנברג ושרון חזיז 17. אלוהים נתן לך - חני פירטנסברג ואיתי טיראן 18. מיליונים - אתי אנקרי 19. אחת מאלף - חיילי הנקמה ורינת בר 20. רגעים - רינת גבאי 21. ארים ראשי - שי גבסו 22. שטח הפקר - מומי לוי וסבילמינל 23. סופרסטאר - רוני 24. להאמין - דוד ד'אור 25. השיר הזה - שרונה ודניאלה פיק 26. את אותי שופטת - שראל והצל 27. אני אוהב אותך - קובי פרץ 28. אהבה גדולה - אתי אנקרי 29. על ידיעה ואמונה - שוטי הנבואה 30. כמו ששיר נוגע - נינט טייב 31. תני לי אהבה - אבי מסיקה ורוני לוי 32. אין לי כוח למשחקים - מרגלית צנעני 33. בואי נתחבק - אלון אולארצ'יק 34. בלוז כנעני - אהוד בנאי 35. זה רק אתה - גלי עטרי 36. סוד - רוני 37. איך זה מרגיש - כנסיית השכל 38. יש בליבי כינור - מאיה בוסקילה 39. אותך לצידי - חיים משה וליאור נרקיס 40. אורות אדומים - ג'ולייטה זמר השנה: 1. אהוד בנאי 2. שי גבסו 3. מומי לוי זמרת השנה: 1. מאיה בוסקילה 2. שרית חדד 3. אתי אנקרי להקת השנה: 1. הדג נחש 2. שרונה ודניאלה 3. שוטי הנבואה תגלית השנה: 1. שי גבסו 2. מאיה בוסקילה 3. מומי לוי

ומצעד גלגל"צ לשנת תשס"ד...

(כפי שמופיע באתר גלי צה"ל). 1. יום ועוד יומיים - שי גבסו 2. שירת הסטיקר- הדג נחש 3. עכשיו טוב- גלעד שגב 4. היום - אהוד בנאי 5. ניצחת איתי הכל - עמיר בניון 6. הלב - מאיה בוסקילה 7. המילים החסרות - שי גבסו 8. השיר הזה - שרונה ודניאלה פיק 9. איך זה מרגיש - כנסיית השכל 10. ידיעה - שוטי הנבואה 11. תני לי אהבה - מסיבה 12. סופרסטאר - רוני 13. פרחים בקנה - סאבלימינל 14. אחת מאלף - חיילי הנקמה 15. מי אוהב אותך יותר ממני - ארקדי דוכין 16. סוד - רוני 17. אין מקום אחר - משינה 18. אלוהים נתן לך במתנה - הבורגנים 19. בחום של תל אביב - שרית חדד 20. ואולי עכשיו - משינה 21. בלוז כנעני - אהוד בנאי 22. זוז מצד לצד - מומי לוי 23. ים של דמעות- נינט טייב 24. רגעים- רינת גבאי 25. את- מוש בן ארי 26. חליפות- הדג נחש 27. כמו ששיר נוגע- נינט טייב 28. התינשאי לי- רגב הוד 29. חגיגה- שרית חדד 30. שטח ההפקר- מומי לוי זמר השנה: שי גבסו זמרת השנה: מאיה בוסקילה להקת השנה: הדג נחש ואתם גם מוזמנים להשוות עם מצעד תשס"ג...

למעלה